Cât costă o ședință de consiliere psihologică la cabinetul Oanei Lis: ‘Nu mai vreau să fiu doar nevasta cuiva’

26.08.2021, 11:27
Cât costă o ședință de consiliere psihologică la cabinetul Oanei Lis: 'Nu mai vreau să fiu doar nevasta cuiva'
Cât costă o ședință de consiliere psihologică la cabinetul Oanei Lis: 'Nu mai vreau să fiu doar nevasta cuiva'

Oana Lis nu stă degeaba! Soția lui Viorel Lis a reușit să-și ia diploma de psiholog, iar acum este pusă pe fapte mari. Vedeta de 42 de ani are de gând să facă bani frumoși din noua ei meserie. 

Oana Lis a luat atitudine și a decis să contribuie serios la bugetul familiei, mai ales că o mare parte din pensia soțului său se duce pe medicamente. Blondina s-a apucat să susțină online orele de dezvoltare personală, după ce a intrat în posesia diplomei de psiholog.

Cât costă o ședință de consiliere psihologică la cabinetul Oanei Lis

Vedeta și-a făcut un site online, oanalis.ro, acolo unde oamenii se pot înscrie la cursurile ei. Dacă în pandemie a oferit și consultații online gratuite, Oana Lis a decis acum să perceapă o taxă. Astfel, pentru o singură ședință de consiliere psihologică, vedeta cere 97 de ron.

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ…

Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, este mesajul Oanei Lis, în prezentarea online pe care o face pentru pacienții săi.

Oana Lis a absolvit cursurile Facultății de Psihologie

Oana Lis a absolvit în urmă cu doi ani cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion. La scurt timp, ea și-a deschis un cabinet de psihoterapie.

„Anul 2020 m-a găsit psiholog, consilier dezvoltare personală și psihoterapeut integrativ! Și am reușit să-mi deschid propria mea mini-clinică de psihoterapie! Cel mai important, benefic, dar si dureros moment de conștientizare pe care l-am avut la un curs a fost că toată viața mea am alergat după iubire și am încercat să atrag atenția prin orice, numai să fiu vazută! Dar am realizat că toate aprecierile, like-urile, ratingul mare de la emisiuni tv, toate nu fac cât iubirea pe care aș fi vrut să o primesc de la alții la un moment dat și pe care nu am primit-o niciodată așa cum aș fi avut nevoie. Ce e fain e că am realizat și am învățat că pot să-mi întorc această iubire mie, valorizându-mă și investind în mine!”, a mai adăugat soția lui Viorel Lis.

citește și...