Cât câștigă Theo Rose din postările pe rețelele de socializare. Artista a spus care sunt sumele

10.05.2021, 10:37
Cât câștigă Theo Rose din postările pe rețelele de socializare. Artista a spus care sunt sumele
Cât câștigă Theo Rose din postările pe rețelele de socializare. Artista a spus care sunt sumele

Cântăreața Theo Rose a dezvăluit care sunt sumele pe care le câștigă din postările de promovare pe care le are pe contul personal.

Theo Rose a explicat, la o emisiune de la un post de radio, care sunt sumele pe care le căștigă din postările pe care le face în mediul online.

Astfel, o serie de patru instastory-uri cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed costă 1.200 de euro și o postare pe feed costă 950 de euro, relatează a1.ro.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Artista a dat detalii despre relația sa cu Alex la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Cântăreața a povestit cum a început povestea ei de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin.

“Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: ”vezi că e cu nevastă-sa!” El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a afirmat Theo Rose.

Theo Rose și-ar dori să participe la Eurovision

Theo Rose a mărturisit de curând că își dorește să reprezinte România la concursul Eurovision.

Artista a afirmat că ar vrea să nu fie judecată pentru că a cântat și manele.

„Da, vreau să reprezint România la Eurovision. Sper să nu mă judece că am cântat și manele. Nu are nici o legătură, vocea tot aia e, o ai sau nu. Ba chiar la manele pot să spun că e totul mult mai adevărat, mai real, acolo trebuie să cânți live, să faci dedicații, nu e așa ușor. Dar știu că cei din TVR sunt mai conservatori”, a spus ea.

citește și...