Cât a slăbit Culiță Sterp la ”Survivor România”. ”Vai de capul meu”

24.06.2021, 12:11
Cât a slăbit Culiță Sterp la ”Survivor România”. ”Vai de capul meu”
Cât a slăbit Culiță Sterp la ”Survivor România”. ”Vai de capul meu”

Culiță Sterp a fost unul dintre cei mai competitivi concurenți de la show-ul de televiziune ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D. Pe durata competiției, Culiță Sterp a slăbit foarte mult. Aceste s-a urcat pe cântar și le-a dezvăluit fanilor săi câte kilograme are.

Lipsa mâncării și efortul depus pe traseele din Republica Dominicană și-au pus amprenta pe fizicul lui Culiță Sterp.

Fostul concurent de la ”Survivor România” a spus câte kilograme are după participarea la competiție.

Cât a slăbit Culiță Sterp la ”Survivor România”. ”Mi se văd coastele”

Culiță Sterp a stat în concurs timp de cinci luni, perioadă în care a slăbit foarte mult. Acesta a intrat în concurs cu 105 kilograme, iar acum are 88 de kilograme.

„Mi se văd coastele, trebuie să pun pe mine. Zici că-s ca în liceu. Vai de capul meu! Am ajuns la proba cântarului și mi-e frică să mă pun pe el. Aveam 105 kilograme când am plecat la Survivor. Acum am 88 de kilograme. Cine m-a dus pe mine acolo? 88 de kilograme?? Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu”, a spus Culiță Sterp după ce a părăsit competiția ”Survivor România”, potrivit wowbiz.ro.

Culiță Sterp a devenit tătic luna aceasta

Culiță Sterp a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Acesta a fost descalificat din competiție, după ce a mărturisit că nu mai vrea să participe la concurs pentru că își dorea enorm de mult să fie alături de iubita sa, Daniela Iliescu, care era însărcinată și urma să nască. Culiță Sterp și partenera sa au devenit părinți în data de 17 iunie.

”Astăzi 17 Iunie , am văzut cum arată fericirea , până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment , aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți , pentru că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu ! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️, a scris Culiță Sterp în mediul online după ce a devenit tătic.

citește și...