Cât a dat Adrian Nartea pe noul animal de companie al familiei. ”Cu ce am cheltuit puteam să îmi cumpăr un VW Golf 6”

28.09.2022, 15:26
Cât a dat Adrian Nartea pe noul animal de companie al familiei. ”Cu ce am cheltuit puteam să îmi cumpăr un VW Golf 6”
Cât a dat Adrian Nartea pe noul animal de companie al familiei

Actorul Adrian Nartea, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că familia sa are un nou animal de companie. Este vorba despre un câine rasa Labradoodle, o combinație între Labrador și Poodle. Actorul a spus și cât a costat ca să aibă patrupedul respectiv. ”Cu ce am cheltuit puteam să îmi cumpăr un VW Golf 6” , a explicat Adrian Nartea.

Adrian Nartea este cunoscut publicului larg ca interpretul rolului principal din serialul ”Vlad”, care s-a bucurat de mare succes la Pro TV. În plan personal, Adi Nartea este căsătorit și are doi copii. Adrian Nartea a devenit tătic pentru a doua oară în luna martie a anului trecut. Soția sa, Alina, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță care a primit numele Petra. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara.

Actorul a dezvăluit, pentru click.ro, că familia sa are un nou animal de companie. Este vorba despre un câine rasa Labradoodle, o combinație între Labrador și Poodle. Adrian Nartea a spus și cât a costat ca să aibă patrupedul respectiv.

Cât a dat Adrian Nartea pe noul animal de companie al familiei.  ”Am fost până în Olanda după el, că nu există în România”

Noul cățel al famliei lu Adrian nartea a costat mult și a fost adus din Olanda.

„Până acum aveam trei fete în casă, acum am patru, că mi-am luat și cățea. Celălalt câine al nostru, Brioche, a murit anul trecut. Am avut un an de doliu, dar ne-am liniștit. 13 ani a stat cu noi. Noul cățel a costat foarte mult și, pe lângă faptul că el a costat foarte mult, au costat și biletele de avion dus-întors, pentru că sunt scumpe. Am fost până în Olanda după el, că nu există în România. Deci, să zic așa, un total, cu ce am cheltuit puteam să îmi cumpăr un VW Golf 6 (n.r.care se vinde pe Internet cu 5.000-6.000 de euro). Dar, am făcut-o și pe asta, fetele și-au dorit, îți dai seama. Și eu mă bucur foarte mult. Este rasa Labradoodle, o combinație între Labrador și Poodle şi îl cheamă Millie”, a dat detalii Adrian Nartea pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...