VIDEO / Cât a cheltuit Lora în perioada în care a stat izolată în Bali. Suma este enormă

27.10.2020, 20:52
VIDEO / Cât a cheltuit Lora în perioada în care a stat izolată în Bali. Suma este enormă
Cât a cheltuit Lora în perioada în care a stat izolată în Bali. Suma este enormă

Din cauza pandemiei de coronavirus, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au rămas blocați timp de cinci luni în insula Bali.

Artista și actorul Ionuț Ghenu au plecat pe 10 martie într-o vacanță de vis în Indonezia, la peste 10.000 km de ţară, și nicio clipă nu s-au gândit că nu se vor mai putea întoarce acasă.

Din cauza pandemiei de COVID-19, toate zborurile au fost anulate pe o perioadă nedeterminată, iar ei au fost nevoiți să se descurce cum pot. Din acest motiv, Lora a fost nevoită să umble la economii.

A stat cinci luni blocată pe insulă

Artista a declarat în repetate rânduri că au rămas cu puțini bani și că au încercat să supraviețuiască pe o perioadă nedeterminată. Iată, însă, că a venit și momentul ca Lora să dezvăluie ce sumă a cheltuit pentru extravaganța de cinci luni în Bali.

‘Nu mai avem nici foarte mulţi bani şi trebuie să ne gândim ce vom face. Stăm într-o căsuţă închiriată, dar trebuie să ne mutăm într-un loc mai ieftin, căutăm chirii de 100 de euro pe lună’, povestea Lora, la finalul lui martie, pentru emisiunea ‘Vorbește lumea’.

Lora a fost invitată la matinalul de la TVR 1, ‘Cu capu-n zori’, unde a povestit despre vacanța prelungită petrecută în Bali.

Lora a cheltuit enorm în insula Bali

Deși inițial trebuia să stea doar două săptămâni, artista s-a trezit blocată pe insula insulă indoneziană și a fost nevoită să stea acolo cinci luni.

‘Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: “Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță. Cred că am cheltuit în jur de 50.000 de euro’, a povestit Lora în platoul matinalilor de la TVR 1.

citește și...