Lora, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în Bali. ”Nu am vrut să se panicheze cei de acasă”

25.08.2020, 13:10
Lora, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în Bali. ”Nu am vrut să se panicheze cei de acasă”
Lora, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în Bali. ”Nu am vrut să se panicheze cei de acasă”

Lora a dezvăluit că a avut probleme de sănătate pe durata perioadei în care a fost izolată în Bali din cauza pandemiei de coronaviruys care a afectat întreaga planetă.

Lora a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Artista a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în perioada în care a stat în Bali. Vedeta a fost blocată în Balși timp de mai multe luni din cauza pandemiei de coronavirus.

”M-am panicat la un moment dat, am căzut în genunchi și am început să plâng. Primeam mail după mail cu concerte anulate”, a declarat Lora.

”A venit un șarpe veninos foarte rar într-o noapte, spre lumină. Ni s-a spus că e un semn. La trei zile după această experiență, trei dintre amicii noștri, inclusiv Cristi, au făcut febra dengue, un virus foarte puternic. M-am rugat să nu ne îmbolnăvim toți în același timp. Am avut și eu, e foarte periculos, dar am scăpat cu bine. Nu am vrut să se panicheze cei de acasă”, a mai spus cântăreața.

”Nu era covid. Era febra dengue. Un virus foarte periculos. Am fost la analize. Doctorița a spus să ne rugăm să fie covid și nu dengue.

(…) Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. După aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă.

Zeamă de frunze verzi de papaya. O lingură dimineața sau mai mult, dacă puteți, și seara și mențineți trombocitele sus și apă cel puțin 7-8 litri pe zi și pentru febră mare și dureri paracetamol”, a explicat Lora, citată de revista Avantaje.

Formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 38 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

citește și...