Cât a ajuns să câștige Larisa Drăgulescu din OnlyFans! Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu s-a îmbogățit peste noapte

14.10.2022, 21:02
Cât a ajuns să câștige Larisa Drăgulescu din OnlyFans! Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu s-a îmbogățit peste noapte
Cât a ajuns să câștige Larisa Drăgulescu din OnlyFans! Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu s-a îmbogățit

Larisa Drăgulescu se numără printre vedetele din România au decis să-și facă cont pe OnlyFans, celebra platformă pentru adulți. Cum era de așteptat, vedeta se bucură cu vârf și îndesat de roadele obținute, iar vestea că ANAF a început să verifice conturile româncelor care fac bani din OnlyFans nu a speriat-o. Iată ce a declarat! 

ANAF a început verificarea influencerilor celebri din România și a altor românce care fac bani pe internet și nu-și declară veniturile reale. Printre acestea se numără și Larisa Drăgulescu, care face de ceva timp OnlyFans.

Larisa Drăgulescu a reacționat după ce Fiscul a emis deja primele decizii de impunere pe numele mai multor români care nu au declarat la stat veniturile obținute prin vânzarea serviciilor sexuale pe site-ul OnlyFans.

Larisa Drăgulescu își plătește la timp dările către stat

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu a mărturisit că face liniștită OnlyFans și nu se sperie de decizia ANAF. Ea a mărturisit că a angajat deja o contabilă care să se ocupe amănunțit de finanțele sale lunare.

În prezent sunt 128 de astfel de influenceri controlați de ANAF, dintre care 6,5 milioane de lei sunt bani nedeclarați.

„Nu am niciun fel de emoție pe treaba asta anunțată de cei de la ANAF. Eu sunt cu taxele si impozitele plătite la zi. Nu fac niciodată chestiuni de genul ăsta, cum ar fi să uit să-mi plătesc datoriile la stat. Tocmai de aceea am angajat o contabilă care se ocupă de administrarea câștigurilor și impozitelor pe care le am de plătit și totul decurge foarte bine. Dar vă pot spune că impozitele nu sunt mici”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru Playtech.

Are câștiguri mari din OnlyFans

Larisa Drăgulescu a omis să precizeze cât câștigă exact pe lună din OnlyFans, dar a dat de înţeles că acestea sunt foarte mari.

„Una peste alta, în funcție de numărul de fani și de ideile tale puse în practică, ești plătită. Eu primesc bani aproape zilnic. Nu pot să vă spun o sumă exactă, dar pot spune că au existat luni cu 5.000 de euro sau altele în care am fost plătită dublu, adică 10.000 de euro. Pentru fiecare bănuț câștigat, plătesc impozite statului. Ca atare, aproape jumătate din încasările mele se duc pe impozite. Dar nu mă plâng!”, declara ceva vreme Larisa Drăgulescu.

citește și...