Larisa Drăgulescu a izbucnit în lacrimi. “Am vrut să mă sinucid. Mi-a dat cu pumnii și cu picioarele”

20.03.2022, 15:04

Larisa Drăgulescu a făcut dezvăluiri despre căsătoria cu Marian Drăgulescu și coșmarul prin care a trecut, fiind bătută de fostul gimnast și abuzată emoțional  de familia sportivului. Mai mult, fosta soție a sportivului spune că soacra ei îi blestema copilul nenăscut.

Larisa Drăgulescu a fost invitată la podcastul ,,În oglindă”, unde a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu fostul soț, gimnastul Marian Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu timp de trei ani, iar cuplul a avut doi copii, o fetiță Beatrice și un băiat pe nume Richard. Dragostea dintre Larisa și Marian Drăgulescu a luat sfârșit, însă Larisa a rămas cu traume din cauza actelor de violență la care a fost supusă.

“Am vrut să mă sinucid. Mi-a dat cu pumnii și cu picioarele”

,,Am avut o perioadă de depresie destul de lungă. Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut. Am avut multe momente în care am vrut să mă sinucid, să știi. Devenisem ca o pacoste pentru toată familia mea.”, a dezvăluit fosta soție a gimnastului.

Mai mult, Larisa Drăgulescu a povestit în lacrimi că mama gimnastului, soacra ei de la acea vreme, i-a blestemat copilul atunci când a fost însărcinată și astfel micuța Beatrice s-a născut surdă.

 Soacra ei ei îi blestema copilul nenăscut

,,Familia lui nu a fost de acord cu mine niciodată. ,,Dacă tu faci copilul acesta să dea Dumnezeu să fie surd”. Cu puțin timp înainte ca fetița mea să facă doi ani, am aflat că nu aude.”, a mărturisit Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a făcut dezvăluiri și despre perioada în care a fost pusă în fața alegerii de a face un avort.

,,Eu credeam că nu mă iubește și că mă va părăsi imediat ce voi face întreruperea de sarcină”, a mai dezvăluit Larisa Drăgulescu la podcastul ,,În Oglindă”.

citește și...