Cât a ajuns să cântărească Raluca Bădulescu. Vedeta este de nerecunoscut

29.03.2022, 12:51

Raluca Bădulescu a slăbit extrem de mult. Vedeta este de nerecunoscut, după ce a ajuns să cântărească 47 de kilograme.  În prezent, jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” poartă măsura XXS la haine. „Fostul soț m-a întrebat dacă vreau să ajung ca Celine Dion”.

La 47 de ani, Raluca Bădulescu cântărește 47 de kilograme. Vedeta spune că se simte bine în propria piele și ar vrea să semene cu Donatella Versace, dacă ar avea de ales între Celine Dion  și designer.

Recent, blondina a dezvăluit cum a reacționat tatăl fiului ei când a aflat cât cântărește fosta lui soție.

Raluca Bădulescu poartă XXS la haine

„Bună, mă cheamă Raluca și am 47 de kilograme. M-am cântărit ieri (n.r. – joi) și am trimis poza unor prieteni și să vezi ce mi-a zis Pungă (n.r. – Vali Pungă, tatăl fiului ei), dacă vreau să ajung precum Celine Dion. I-am zis că da, cu vocea ei și cu averea ei. Problema este că la vârsta ei, Celine Dion este un băbău nasol. Eu nu am zis că sunt Miss Universe la față, dar mai degrabă o prefer pe Donatella Versace. Averea nu mă deranjează nici a uneia, nici a celeilalte, dar între Celine Dion și Donatella Versace, vreau Donatella. Dacă am de ales”, a povestit Raluca Bădulescu, potrivit  ego.ro.

 

În urmă cu mai mulți ani,  Raluca Badulescu a suferit o operatie de micsorare a stomacului. Vedeta a reușit să slăbească peste 70 kilograme După ce a slăbit considerabil, blondina a apelat la medicul estetician.

Raluca Bădulescu a apelat la medicul estetician

După ce a scăpat de kilogramele în plus, Raluca Bădulescu s-a confruntat cu altă problemă, așa că a apelat la medicul estetician. Vedeta a reușit să scape de pielea în exces de la nivelul sânilor, coapselor, abdomenului, dar și sânilor.

Raluca Bădulescu a mărturisit că are mese mici și dese, iar cantitățile de mâncare sunt destul de mici.

”Eu așa fac și mănânc orice, dar în cantități mici. Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu țin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici. Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculițe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

 

citește și...