Câștigătorul „Românii au talent” cântă pentru colegii săi de ”Ziua mecanicilor auto”

30.06.2020, 10:36
Câștigătorul „Românii au talent” cântă pentru colegii săi de ”Ziua mecanicilor auto”
Câștigătorul „Românii au talent” cântă pentru colegii săi de ”Ziua mecanicilor auto”

Radu Palaniță, câștigătorul concursului “Românii au talent” 2020, de la Pro TV, dedică primul său concert colegilor săi de breaslă, de Ziua mecanicilor auto. Concertul va fi difuzat live, pe Facebook, pe 30 iunie, de la ora 20:00.

Finala show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a avut loc vineri, 29 mai. 10 concurenți care au primit Golden Buzz la ”Românii au talent”, în sezonul cu numărul zece, s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Radu Palaniță, un mecanic auto care a cucerit publicul cu timbrul său vocal, s-a clasat pe primul loc și a câștigat premiul în valoare de 120.000 de euro.

Acum, Radu Palaniță dedică primul său concert colegilor săi de breaslă, de Ziua mecanicilor auto. Concertul va fi difuzat live, pe Facebook, pe 30 iunie, de la ora 20:00.

Spectacolul va fi transmis dintr-un service auto din Capitală.

„Este primul meu concert, complet, cu band și mă bucur să cânt pentru și în cinstea branșei mele. Istoria mea cu zona de mecanică auto este relativ simplă: am preluat ștafeta de la tatăl meu care tot cu asta se ocupa.

Îmi doresc din tot sufletul o carieră muzicală care sper să prindă aripi – pregătesc și o piesă proprie în viitor, vreau ca versurile să fie scrise de mine – însă până atunci voi merge în paralel cu cele două meserii.

Meseria rămâne acolo, nu mi-o ia nimeni din mână. De ziua lor, le urez tuturor mecanicilor multă răbdare, în meseria asta chiar îți trebuie, multă precizie, înțelepciune și un sincer „La mulți ani”, cât mai sănătoși! Era nevoie de o zi a mecanicilor pentru o branșă așa de mare”, a declarat Radu Palaniță, potrivit click.ro.

Ce s-a schimbat în viața lui după încheierea concursului

Radu Palaniță a explicat, pentru revista Viva, ce schimbări au intervenit în viața lui după încheierea concursului ”Românii au talent”.

”Principiile mele de viață și lucrurile în care cred m-au ajutat să nu mă schimb eu. Merg în fiecare zi la muncă, țin legătura cu familia și prietenii, doar s-au adăugat câteva elemente noi: filmări, interviuri. Chiar și acum, când răspund la aceste întrebări, simt o schimbare. Îmi dau seama că, datorită celor de acasă care au crezut în mine, am ocazia să îmi fac povestea și vocea cunoscute. Și nu pot fi decât extrem de recunoscător”, a spus el.

 

citește și...