Cine a luat al patrulea Golden Buzz la ‘Românii au talent’! Un mecanic auto l-a impresionat pe Florin Călinescu VIDEO

22.02.2020, 11:58
Cine a luat al patrulea Golden Buzz la 'Românii au talent'! Un mecanic auto l-a impresionat pe Florin Călinescu VIDEO
Cine a luat al patrulea Golden Buzz la 'Românii au talent'! Un mecanic auto l-a impresionat pe Florin Călinescu

Ediția de vineri seară, 21 februarie, a emisiunii ‘Românii au talent’, a fost din nou una plină de momente emoționante.

Un mecanic auto l-a impresionat pe Florin Călinescu, care i-a și acordat al patrulea Golden Buzz al sezonului cu numărul 10.

Cine a luat al patrulea Golden Buzz la ‘Românii au talent’! Un mecanic auto l-a impresionat pe Florin Călinescu

Radu Palaniță, de meserie mecanic auto, a reușit să ridice toată sala în picioare la ‘Românii au talent’, cu talentul său.

Concurentul a impresionat prin numărul său muzical prezentat. El a explicat că a descoperit că are înclinații muzicale în urmă cu câțiva ani.

‘Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea’, a spus acesta înainte de a începe să cânte.

Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani, a avut și o viață grea. De la 14 ani a fost nevoit să își câștige pâinea singur, din cauza situației grele din familie.

Cei patru membri ai juriului ‘Românii au talent’ i-au lăudat timbrul vocal, iar Florin Călinescu a fost cel care a decis să apese butonul auriu, care l-a trimis direct în semifinale.

‘Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez’, a declarat Florin Călinescu.

În trecut, Radu Palaniță a participat și la ‘Vocea României’, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

citește și...