Carmen Tănase, revoltată. ”Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă”

17.01.2022, 13:28
Carmen Tănase, revoltată. ”Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă”
Carmen Tănase, revoltată. ”Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă”

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 60 de ani,  s-a declarat revioltată de ceea ce se petrece în prezent cu prețurile la energie electrică și la gaze. În ultma vreme, multe persoane s-au plâns de sumele exorbitante pe care le-au primit pentru consumul de curent și gaze. ”Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă”, a declarat Carmen Tănase.

Carmen Tănase este și ea revoltată, asemenea multor români, de decizia luată de Guvern de a liberaliza piața de energie.

„Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut Statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a declarat Carmen Tănase la Antena 3, potrivit click.ro.

Carmen Tănase, revoltată. ”Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului”

„Am totul pe curent electric și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci. Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze. Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa”, a mai spus acrtrița.

Carmen Tănase susține că o soluție în rezolvarea acestor probleme ar fi ca oamenii să fie uniți și să-și arate nemulțumirea: ”Soluție acum în clipa aceasta nu ar mai fi decât în unire. Dacă am fi uniți într-un singur gând și anume acela că suntem nici măcar încet, ci cu repezeală decimați. Deci dacă am fi uniți am avea o soluție. Până nu suntem uniți și până ne lăsăm dezbinați că suntem știrbi sau neştirbi, că suntem intelectuali sau mai prostănaci, că suntem vaccinat sau nevaccinați, că suntem privați sau de la stat, până nu înțelegem că astea sunt manipulări tocmai pentru a nu fi uniți nu o să se rezolve absolut nimic. Când o să fim uniți și o să trecem toți în aceeași oală atunci o să începem să discutăm, până atunci discuția este degeaba”.

Carmen Tănase a cucerit publicul cu rolul ”Flăcărica”

 

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000. Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”. Despre acest rol și-a amintit actrița la podcastul prezentatorului Cătălin Măruță.

Am fost chiar și sonerie de telefon: ”State, bă, sună telefonul, scoală-te”! Am fost și pe caietele elevilor și sonerie, mai am și acum caiete. Flăcărica și cu State, pe caietele elevilor. Eram pe copertă. În orice caz, s-au vândut foarte multe caiete atunci. Cel mai tare compliment pe care l-am primit vreodată, a fost așa. M-am dus să pun o pilă la Poliția Rutieră pentru cineva și m-am dus la un domn. Nenorocire, poze, toate alea. Am stat la o cafea și mi-au zis polițiștii: ”Doamnă, noi nu mai avem nicio problemă acum să prindem hoții. Îi vedem Acasă, la Inimă de Țigan”, a povestit Carmen Tănase.

”Putea să funcționeze și acum după părerea mea, dar uneori trebuie să știi să te oprești în plină glorie, pentru că exista riscul să se plictisească oamenii. Au hotărât cei care au hotărât să-l oprească și să facă altceva. Dar acum, văzând fenomenul ăsta și viralele de pe Tik Tok, el se dă în reluare de ani de zile… Câteodată mă mai uit și mă uit ca la niște străini. Mă uit ca un telespectator obișnuit și râd de mă prăpădesc”, a mai spus celebra actriță.

citește și...