Carmen Tănase este categorică. ”Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât”

19.01.2022, 17:18
Carmen Tănase este categorică. ”Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât”
Carmen Tănase este categorică. ”Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât”

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani,  a vorbit deschis despre viața sa și despre cum a fost pentru ea perioada de pandemie de coronaviurus care a afectat pe toată lumea. ”Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât. Nici nu mă vaccinez”, a mărturisit renumita actriță în cadrul unui interviu.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000. Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”.

În data de 18 ianuarie 2022, actrița Carmen Tănase a împlinit 61 de ani. Artista a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre viața sa și despre cum a fostperioada de pandemie pentru ea. ”Nu am nostalgii, îmi pare rău că am apucat vremurile astea, dar poate cine știe, este interesant, așa, pentru experiența de viață pentru o altă viață… Păi, vă plac vremurile astea? Vă place cum trăiți? Despre ce vorbim? Să ceri voie să mergi la magazin doar cu o hârtie nu este o viață pe care am visat-o. Mi-ar fi plăcut să nu prind această epocă istorică, pentru că am prins destule. Și nu voiam să o mai prind și pe asta. Sunt campioană la dictaturi. Dar, mă rog, să luăm totul să ducem spre bine și să zicem că este o experiență care poate să fie la un moment dat utilă”, a spus actrița.

 

Carmen Tănase este categorică. ”Dar ce face corona? E ciumă bubonică, îți cade nasul?”

Carmen Tănase a afirmat că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului: ”Nu, nu îmi e frică și nici nu m-am vaccinat. Îmi e frică de Dumnezeu, atât. Nici nu mă vaccinez. Dar ce face corona? E ciumă bubonică, îți cade nasul? De ce mi-ar fi frică de o viroză respiratorie, când am mai avut, nu ar fi prima dată. Dar uite că n-am făcut. Ce să ne facem acum? Vezi, eu nu m-am ferit, am interacționat cu tot omul care a vrut să interacționeze cu mine. Nu am făcut boala”.

”Dacă s-a descurcat maică-mea, care are 90 de ani, și a avut corona. Mama a avut viroză respiratorie în fiecare an. Omul nu trebuie cocoloșit. Nici cu șapte măști pe față. Cum, de exemplu, înainte de pandemie, dacă eram răcită sau călătoream, din bunul meu simț purtam mască, dar oamenii se uitau la mine ca la avioane. Mă întrebau ce am de port mască. Iar acum sunt lupi moraliști și mă întreabă de ce nu port mască. Păi, port când trebuie”, a adăugat aartista.

Carmen Tănase a explicat și cum a fost să joace cu colegii de la teatru în condițiile în care nu s-a imunizat: ”Am jucat tot timpul cu colegi mai puțin sperioși. Unii sunt, alții nu. Eu am interacționat cu colegi mai puțin speriați. Am jucat tot timpul, nu am zis niciodată. O singură dată am zis că îmi curg mucii și s-a suspendat activitatea și de la un teatru, și de la altul pentru că mi-a curs nasul, a fost panică mare. Mi-a curs nasul pentru că am jucat în frig”.

 

citește și...