Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul Flacăra. ”Eu nu mă uit nici acum la „Inimă de țigan”, pentru că mi-e rușine, eram de-o prostie fără margini”

01.11.2022, 14:56
Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul Flacăra. ”Eu nu mă uit nici acum la „Inimă de țigan”, pentru că mi-e rușine, eram de-o prostie fără margini”
Carmen Tănase, dezvăluri despre rolul Flacăra

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, a vorbit despre unul dintre rolurile pe care le-a interpretat și cu care a cucerit publicul telespectator. Este vorba despre personajul Flacăra intepretat în telenovela ”Inimă de țigan”, unde l-a avut ca partener pe celebrul actor Gheorrghe Visu. ”Eu nu mă uit nici acum la „Inimă de țigan”, pentru că mi-e rușine, eram de-o prostie fără margini”, a spus vedeta.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000.

Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”. Actrița are o carieră impresionantă pe scena artistică din România.  Despre rolul Flacăra a vorbit actrița în cadrul unui podcast la care a fost invtată de curând, realizat de Codin Maticiuc.

Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul Flacăra.  ”A fost terapie acest personaj”

”Pentru mine a fost complicat și contează foarte mult Flacăra, deși poate voi nu credeți că a fost complicat, contează, pentru că, pentru mine, a fost terapie acest personaj. Cred că pentru oricine ar fi fost. Am intrat foarte greu în acest personaj, eu nu mă uit nici acum la „Inimă de țigan”, pentru că mi-e rușine, eram de-o prostie fără margini. Nu știam nimic, știam doar cum să vorbesc. Nu știam să privesc ca Flacăra, să gândesc ca ea, nu știam nimic. Eu nu mă uit, dacă s-ar putea săpa o groapă să intru în ea, să nu mă mai văd, să dispară alea 80 de episoade. A trecut un an până am început să înțeleg personajul. Flacăra a fost prietena mea cea mai bună și cred că este, în continuare. M-a ajutat să fac lucruri pe care în mod normal nu le-ai face, pentru că ai educație, cu ea am făcut ce am vrut, am avut libertatea să fac orice”, a mărturisit Carmen Tănase, potrivit libertateapentrufemei.ro.

„Pentru mulți eu am rămas Flăcărica. Nici nu știu cum mă cheamă cu adevărat. Atunci nu-mi plăcea, eram foarte critică, cum sunt și acum. După ce trec niște ani, nu mai țin cont că sunt eu acolo și începe să-mi placă, pentru că mă văd ca pe o actriță. Sunt momente în care mă uit la filmulețe cu mine și leșin de râs, atunci îmi venea să mă strâng de gât singură. Contează faptul că oamenii râd când mă văd pe stradă. Oamenii îl știu pe Amza Pellea Nea Marin. Asta nu l-a știrbit cu nimic. E o situație asemănătoare”, a mai spus actrița.

citește și...