Carmen Șerban și-a amânat mutarea la Londra. Care este motivul: ‘Nu mă interesează să fac o investiție așa mare’

26.08.2021, 16:11
Carmen Șerban și-a amânat mutarea la Londra. Care este motivul: 'Nu mă interesează să fac o investiție așa mare'
Carmen Șerban și-a amânat mutarea la Londra. Care este motivul: 'Nu mă interesează să fac o investiție așa mare'

Carmen Şerban pare mai hotărâtă ca niciodată să plece definitiv din România și să se stabilească la Londra. Solista de muzică de petrecere a vândut un apartament din ţară, însă a fost nevoită să-și amâne plecarea peste hotare. 

În urmă cu câteva luni, artista mărturisea că şi-a scos la vânzare apartamentul de lux în care locuia. Deși a încasat o sumă mare de bani, Carmen Șerban a mărturisit că nu are bani suficienți pentru cumpărarea unei alte locuinţe la Londra.

Carmen Șerban și-a amânat mutarea la Londra

”Momentan nu o să merg la Londra decât ocazional până când îmi găsesc o locuință. Acolo nu se cumpără așa ușor o locuință, sunt mai îngreunate procedurile de vizionare. Momentan, aștept cum va fi piața și voi vedea prin iarnă sau primăvară. Am vândut unul dintre apartament ca să am un buget de început, că acolo e totul al dublu sau triplu. Oricum, acolo casele nu se iau cu banii jos, se aduce un aport financiar, după care se merge în sistem de rate.

Nu caut nici teren, nici casă, caut doar un apartament, tocmai pentru că nu vreau să mă mut definitiv acolo. Caut un apartament cu două sau trei camere pentru că peste nu mă încadrez la buget. Nu mă interesează să fac o investiție așa mare în Londra, mai bine fac în România”, a declarat Carmen Șerban la Antena Stars.

Cu ce se ocupă acum

Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban a explicat și cum face bani în această perioadă de pandemie de coronavirus. Artista se ocupă acum de video-dedicații.

”Aici muncesc, fac video dedicațiile personalizate. Toată lumea știe că noi, artiștii, am fost puternic loviți de pandemia asta și am rezistat eroic un an de zile. Nu ne-am plâns și nu ne plângem, dar tot îl rugam pe bunul Dumnezeu să-mi dea și mie o idee să fac un ban”, a spus Carmen Șerban la Antena Stars.

”Sunt oameni care mă sună să le fac dedicații pentru cei dragi și am făcut câteva gratis, la început, și mi-am dat seama că petrec foarte mult timp scriind textul pe care-l vorbesc, apoi compunând versurile personalizate. Mi-am dat seama că sunt pe pierdere cu banii și timpul”, a mai adăugat ea.

citește și...