Carmen Negoiță și-a expus picioarele tonifiate pe Instagram. Cum a pozat vedeta

01.04.2022, 18:26

Carmen Negoiță e într-o formă de zile mari. Blondina face foarte mult sport și nu ezită să împărtășească cu fanii exercițiile pe care le practică. Mai mult, influencerita și-a expus picioarele tonifiate pe Instagram.  Influencerita le-a arătat fanilor câteva exerciții pe care le pot pune în practică pentru a avea o silueta de vis.

Carmen Negoiță este una dintre cele mai influențe personalitați din mediul online. Carmen Negoiță arată senzațional  La vârsta de 41 de ani, Carmen arată ca o puştoaică

Fosta soție a lui Negoiță a încins temperatura din termometre cu ultima ei apariție. Vedeta a îmbrăcat o pereche de colanți albaștri și o bustieră ce îi pune abdomenul în evidență.

Carmen Negoiță, cu picioarele tonifiate pe Instagram.

Influencerita le-a arătat fanilor câteva exerciții pe care le pot pune în practică pentru a avea o silueta de vis.

Carmen Negoiță în vârstă de 41 de ani a fost căsătorită cu Ionuț Negoiță timp de 11 ani și împreună au doi copii.  Vedeta trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu actualul său partener de viață, Cătălin Boboc.

Cine este noul iubit al lui Carmen Negoiță

Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!, a fost candidat la șefia Consiliului Județean Brăila. A obținut un scor de 23,94% la alegerile locale din toamna anului 2020. PNL Brăila a obținut 265% la nivel de județ.

Politicianul a fost prefect al Brăilei între 2019 și 2020, iar între 2012 și 2016 a fost senator PNL. Momentan, el este secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, minister condus de Raluca Turcan.

El a fost consilier al ministrului Agriculturii între 2006 și 2007 și a fost președintele companiei Copmega Asig. De asemenea, el a fost șef de cabinet al Senatului, din partea PNL.

Anul trecut, vedeta a anunțat că a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Aceasta le-a arătat și colegelor inelul de logodnă.

“Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: Sunt foarte fericită în plan personal”, le-a mărturisit Carmen colegelor ei de la Bravo ai Sti.

citește și...