Carmen Negoiță își face o nouă intervenție estetică. ”Așa arată buzele a doua zi după injectare”. Cu arată fosta sotie a lui Liviu Negoiță

04.02.2022, 15:13

Carmen Negoiță își face o nouă intervenție estetică. Fosta sotie a lui Liviu Negoiță se declară mulțumită de intervențiile estetice la care a apelat, pentru a-și îmbunătăți aspectul buzelor, dar și pentru a preveni apariția unor riduri pe frunte și în jurul ochilor. ”Așa arată buzele a doua zi după injectare”, spune aceasta.

Vedeta s-a remarcat odată cu abordările ei stilistice și aspecte dintre cele mai diverse de stil de viață. Carmen Negoiță a participat la Bravo, ai stil! Celebrities și a fost căsătorită timp de 11 ani cu Ionuț Negoiță, fostul patron al Dinamo. Cei doi au divorțat în anul 2010.

Carmen Negoiță a simțit nevoia să își îmbunătățească aspectul fizic din nou și a apelat la medicul ei estetician. Vedeta  a explicat că a recurs la injectarea cu Botox, pentru a doua oară, conturul buzelor s-a estompat de-a lungul timpului, însă este mulțumită de forma pe care i-a dat-o medicul estetician Iancu Morad.

Carmen Negoiță își face o nouă intervenție estetică

”Așa arată buzele a doua zi după injectare. Acum sunt puțin umflate, dar în 2-3 zile se asează. Prima dată când mi-am făcut ceva la buze a fost în 2020, fix când am ieșit din pandemie și m-am gândit că este momentul să mai fac un mic retuș pentru că s-a dus destul de mult din zona conturului, dar și-a păstrat forma pe care mi-a dat-o domnul doctor. Practic, a făcut mici corecții. Nu m-am machiat. Mi-am pus câteva puncte de Botox. O dată pe an, îmi pun puțin la nivelul ochilor și pe frunte, ca să nu se adâncească ridurile”, spune vedeta pe Instastory.

Prima dată când influencerita a apelat la medicul estetician a fost în anul 2020, vedeta fiind printre primele persoane care au apelat la M-Technique, cea mai nouă tehnică de augmentare și remodelare a buzelor.

Durata procedurii este de 20-25 de minute, iar perioada de recuperare e de 2-3 zile. Efectul se menține timp de 6 luni.

Carmen Negoiță a apelat la medicul estetician pentru prima dată în anul 2020

„Am simțit nevoia unei schimbări la început de vară, o mică îmbunătățire care să îmi pună în valoare trăsăturile feței. Mi-am dorit întotdeauna buze mai voluminoase, dar mi-a fost mereu teamă să fac acest pas. E important să ai un medic foarte priceput, în care să ai încredere, și mi-am dorit proceduri care nu modifică trăsăturile, ci le înfrumusețează.

L-am întrebat pe domnul doctor Iancu Morad și am apelat la M-Technique, o procedură foarte nouă, revoluționară, de augmentare și remodelare a buzelor cu acid hialuronic. Este o procedură dezvoltată chiar de el, așa că am avut încredere că rezultatul va fi cel pe care mi-l doresc. Și așa a fost! Buzele mele au un aspect natural. Au doar puțin mai mult volum și sunt foarte frumos conturate. Este un tratament complex. Durata procedurii este mai mare în comparație cu augmentarea clasică a buzelor cu acid hialuronic, pentru că se construiește aspectul natural al buzelor, inclusiv forma de M de la buza superioară”, declara Carmen Negoiță în anul 2020, potrivit agentiadepresamondena.

citește și...