Carmen Harra se războiește cu mama lui Theo Rose, după ce femeia a desființat-o: „Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri…”

14.12.2022, 17:46
Carmen Harra se războiește cu mama lui Theo Rose, după ce femeia a desființat-o: „Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri...”
Carmen Harra se războiește cu mama lui Theo Rose, după ce femeia a desființat-o: „Ea dacă vrea poate să evite anumite lucruri...”

Carmen Harra a făcut previziuni despre relația lui Theo Rose cu regizorul Anghel Damian. Celebra prezicătoare a afirmat că povestea lor de iubire nu va rezista, lucru care a înfuriat-o la culme pe mama artistei, Nina Diaconu. Femeia nu a stat pe gânduri și i-a dat replica lui Carmen Harra.

Carmen Harra este în război cu mama lui Theo Rose, după ce aceasta a făcut predicții despre relația solistei cu noul ei iubit, Anghel Damian. Femeia a precizat că nu este frumos ca prezicătoarea să își dea cu părerea despre povestea lor de iubire.

Afectată de cele întâmplate, Carmen Harra nu a stat pe gânduri, ci a vorbit din nou despre incompatibilitatea dintre Theo Rose și Anghel Damian. Numerologul a susținut că n-a spus nimic rău sau greșit despre artistă.

Carmen Harra i-a dat replica mamei lui Theo Rose

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose. Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil,minunat, nimic rău. Eu fac niște analize, calcule. Lumea și-a creat, de-a lungul timpul, o părere total greșită despre mine și aș vrea să o corectez câteva vorbe. Eu nu sunt prezicătoare, astrolog, eu sunt numerolog, dar eu nu vorbesc fără să știu.

Nu vorbesc despre codurile divine fără să știu despre ce este vorba. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană, i-am spus Cristiei Rus că o să aibă trei copii, i-am spus Andreei Marin că va divorța de turc. Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză, pentru că știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată, eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate”, i-a transmis Carmen Harra mamei lui Theo, la Prima TV.

„Nu vreau să fiu pusă la colț tot timpul. Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar eu sunt specialist în relațiile umane, eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei și deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat. Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva, să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche”, a mai adăugat Carmen Harra.

citește și...