Carmen Harra, detalii despre viața sentimentală. ”Pe mine nu mă minte un bărbat”

31.08.2021, 13:12
Carmen Harra, detalii despre viața sentimentală. ”Pe mine nu mă minte un bărbat”
Carmen Harra, detalii despre viața sentimentală. ”Pe mine nu mă minte un bărbat”

Vizionara Carmen Harra, în vârstă de 66 de ani, a dat detalii despre viața sa sentimentală. Fosta cântăreață a explicat care a fost motivul pentru care nu s-a ma recăsătorit după dispariția soțuului său. ”Pe mine nu mă minte un bărbat”, a declarat răspicat Carmen Harra.  Aceasta este singură de peste 10 ani.

Carmen Harra este stabilită de foarte mulți ani în America, acolo unde duce o viață de lux. Vedeta a fost căsătorită, însă soțul său, Virgil, s-a stins din viață în urmă cu peste 10 ani, din cauza cancerului la plămâni.

Carmen Harra a povestit, la un moment dat, că a știut că partenerul ei de viață nu va ajunge la vârsta de 60 de ani: ”L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. Înainte de a murit, eu i-am spus, ”Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”.(…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”.

Carmen Harra, detalii despre viața sentimentală. ”Nu am găsit încă ce căutam eu”

De când soțul ei s-a stins din viață, Carmen Harra nu a mai avut niciun partener. Aceasta a și dezvăluit care este motivul pentru care nu și-a mai refăcut viața.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă”, a declarat Carmen Harra, potrivit wowbiz.ro.

Carmen Harra a cântat în Trio Expres. Ce spunea o fostă colegă despre ea

Carmen Harra, cunoscută și sub numele de Carmen Mureșan, a făcut parte din trupa Trio Expres, care s-a bucurat de succes înainte de Revoluția din 1989. Ulterior, Carmen Harra s-a mutat în America, acolo unde și-a făcut o carieră de succes grație previziunilor sale. O fostă colegă din formația Trio Expres a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre Carmen Harra, pe care a acuzat-o că că și-a însușit brandul trupei. Este vorba despre Angela Stoenescu, care a cântat alături de Carmen Harra. ”M-am săturat să tac în legătură cu aşa-zisul Trio Expres cu aşa-zisele ”colege” extraordinare ale ”solistei Carmen Mureşan”! Care mai şi frângeau inimi!! Asta cu inimile aşa e, dar nu în această componenţă! Carmen Mureşan avea de fapt backing vocals-uri fără număr, înfiinţat în 1982, după ce nu i-a ieşit figura cu solistica individuală, mergând pe un brand confiscat, fără acordul celorlalte două membre, şi arogându-şi calitatea de lider!”, a spus Angela Stoenescu pentru click.ro.

Angela Stoenescu, Carmen Mureşan şi Angela Olaru

”Ideea este foarte clară, eu am ţinut cârca grupului. Cântam în cor de copil, toate vocile erau puse de mine şi Angela Olaru, care a murit de cancer, le punea rapid pe note. Carmen venea şi punea doar vocea principală. Chiar şi coregrafiile erau gândite de mine, nu toate, dar majoritatea, ca să putem cânta şi dansa. Pentru prima filmare la tv, în 79, cea care ne-a făcut vedete, am muncit o lună zi de zi cu Doina Andronache, prima soţie a lui Cornel Patrichi. Zoe dansa bine, eu la fel, Carmen, deloc. A fost băgată la mijloc. De altfel voce bună, dar stridentă pentru gustul meu ca solist individual, dar împreună cu vocea mea şi a Angelei Olaru a dat bine”, a adăugat aceasta.

citește și...