Carmen Harra a dat 7.000 de dolari pe un animal de companie. ”E foarte greu de găsit”

23.07.2021, 16:46
Carmen Harra a dat 7.000 de dolari pe un animal de companie. ”E foarte greu de găsit”
Carmen Harra a dat 7.000 de dolari pe un animal de companie. ”E foarte greu de găsit”

Carmen Harra este stabilită de foarte mulți ani în America, acolo unde duce o viață de lux. La o emisiune de televiiune, vizionara a dezvăluit că recent și-a cumpărat un animal de companie pentru care a plătit nici mai mult nici mai puțin de 7.000 de dolari. ”E foarte greu de găsit”, a explicat Carmen Harra.

Carmen Harra a intrat în direct la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a oferit detalii despre viața sa.

Printre altele, vizionara a dezvăluit că are un nou animal de companie, un cățel care se numește Armani.

Carmen Harra a dat 7.000 de dolari pe un animal de companie. ”Este o rasă foarte căutată”


Carmen Harra și-a luat un câine rasa Shiba Inu, pentru care a plătit 7.000 de dolari. ”Are douăț luni. L-am cumpărat. 7.000 de dolari. Sunt foarte rari câinii ăștia. Se numesc Shiba Inu. Este o rasă foarte căutată și foarte greu de găsit. Doarme cu mine, i-am pus și trepte să se urce când vrea el”, a explicat Carmen Harra.

Vedeta a vorbit și despre proprietățile pe care le deține în America. ”Eu am și o casă și un apartament. Apartamentul este chiar la ocean, iar casa este la o stradă și jumătate de ocean. Casa are patru dormitoare, patru băi. Apartamentul are trei dormitoare și trei băi. Apartamentul e puțin mai mic decât casa… Nu prea m-am dus la plajă în ultimul timp. Lucrez foarte mult. Încerc să fac multe lucruri. Încerc să… Am terminat cartea mea, ultima, încerc să scriu altă carte, fac conferințe, lucrez cu mii și mii de oameni, mă țin într-o stare de creativitate, încerc să fac tot mereu altceva. Îmi creea un studio muzical, m-am gândit să scriu și muzică, m-am gândit să fac ceva deosebit cu muzica”, a mai spus Carmen Harra.

citește și...