Carmen Harra, despre căsnicia Andei Adam. ”M-aș mira să…”

21.04.2021, 16:25
Carmen Harra, despre căsnicia Andei Adam. ”M-aș mira să...”
Carmen Harra, despre căsnicia Andei Adam. ”M-aș mira să...”

Carmen Harra a comentat pe marginea căsniciei dintre Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu.

La Antena Stars, Carmen Harra a făcu previziuni despre mai multe cupluri din showbiz. Aceasta a vorbit și despre căsnicia cântăereței Anda Adam cu Sorin Andrei Nicolescu, afirmând că sunt cuplul ideal și nu îi vede separați.

„Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. (…) M-aș mira ca ei să se despartă, chiar dacă o fac, se pot reîmpăca. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere. (…) Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”, a spus Carmen Harra, citată de spynews.ro.

Ce spunea Anda Adam despre zvonurile că s-a separat de soț

Anda Adam  este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Anda Adam a comentat și pe marginea zvonurilor conform cărora s-ar fi separat de partenerul ei de viață.

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a completat ea.

citește și...