De ce boală ar suferi Benone Sinulescu? Apropiații artistului au rupt tăcerea: ‘Nimeni nu l-a mai găsit’

13.07.2021, 12:11
De ce boală ar suferi Benone Sinulescu? Apropiații artistului au rupt tăcerea: 'Nimeni nu l-a mai găsit'
De ce boală ar suferi Benone Sinulescu? Apropiații artistului au rupt tăcerea: 'Nimeni nu l-a mai găsit'

Benone Sinulescu se află în grija medicilor, după ce zilele trecute a ajuns la spital în stare gravă. Soția lui, Elena Sinulescu, a mărturisit că solistul se simte mai bine, însă apropiații lui Benone au dezvăluit de ce suferă bărbatul. 

Anton Hadăr, un bun prieten al lui Benone Sinulescu, a rupt tăcerea și a vorbit despre afecțiunea de care suferă solistul de ceva timp.

Benone Sinulescu se confruntă cu grave probleme de sănătate

În cadrul unei emisiuni tv, bărbatul a precizat că interpretul ar avea o problemă a circulației la zona carotidei și ar fi trebuit să fie operat încă din luna iunie.

Anton Hadăr a dorit să ia legătura cu artistul în urmă cu două luni, dar fără succes.

„Ultima dată când ne-am auzit a fost la începutul lunii mai. Domnia lui e născut pe 24 mai și-n zilele acelea le-am căutat mai ales în ziua de naștere, dar și după, văzând că nu-mi răspunde. Peste vreo două săptămâni mi-a răspuns soția, doamna Leni. Nu am spus nimănui ce mi-a spus doamna Leni.

Maestrul trebuia să meargă la 16 sau 17 iunie la o operație la Timișoara la o colegă de a mea, pentru că mi-a spus doamna Leni că maestrul ar avea o problemă a circulației la zona carotidei care necesită neapărat intervenție chirurgicală pe care doamna o considera ușor de făcut, pentru că așa îi spusele medicul. Ori ce s-a întâmplat după… vedeți și dumneavoastră. Nimeni nu l-a mai găsit. L-am sunat în ziua operației, după operație, nu mi-a mai răspuns doamna”, a declarat Anton Hadăr, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

citește și...