Cine va moșteni toată averea lui Benone Sinulescu! Interpretul își făcuse testamentul în urmă cu ceva ani

12.07.2021, 17:09
Cine va moșteni toată averea lui Benone Sinulescu! Interpretul își făcuse testamentul în urmă cu ceva ani
Cine va moșteni toată averea lui Benone Sinulescu! Interpretul își făcuse testamentul în urmă cu ceva ani

Benone Sinulescu se află internat la spital în stare gravă, după ce i s-a făcut rău în propria locuință. Doctorii care îl îngrijesc în prezent sunt rezervați în ceea ce privește starea lui de sănătate. 

Soția lui Benone Sinulescu, Elena, a specificat faptul că își dorește discreție, după ce au apărut informații false în spațiul public referitoare la starea de sănătate a artistului. Fostul impresar al solistului mărturisea că viața artistului ar fi în pericol și că ar trebui operat de urgență.

Benone Sinulescu este în continuare internat în spital

Mai mult de atât, bărbatul dezvăluia că soția lui s-ar opune deciziilor medicilor și că ”se pune paravan la starea de sănătate a maestrului”, însă Elena Sinulescu a dezmințit toate aceste zvonuri. Femeia a spus că Benone Sinulescu se simte mai bine.

”Îmi doresc discreţie totală şi nu vreau să dau nici declaraţie. Când se va face bine, o să vorbiţi cu el. Deocamdată nu dau nicio relaţie la telefon. Eu nu mai doresc să intru în polemici.

Se simte mai bine, da, atât pot să vă spun. Eu astăzi am făcut o postare pe pagina lui de Facebook şi puteţi citi acolo mai multe”, sunt mărturisirile făcute de soția artistului Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, într-o emisiune tv.

Ce avere are Benone Sinulescu

Din cauza problemelor de sănătate din ultimii ani, Benone Sinulescu decidea în 2014 să-și facă testamentul. Solistul mărturisea atunci cui va lăsa întreaga avere.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu, într-un interviu pentru VIVA!

citește și...