Carmen Harra a fost jefuită în America de români: „Am suferit foarte mult”

11.05.2022, 18:23
Carmen Harra a fost jefuită în America de români: „Am suferit foarte mult”
Dezvăluirile lui Carmen Harra. ”Am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş”

Carmen Harra a fost jefuită de către români în America. Clarvăzătoarea a oferit detalii despre jaful din locuința ei. Carmen Harra a relatat cum a ajuns să fie jefuită în Statele Unite.  Românca nu a reușit să prevadă tristul incident care avea să i se întâmple. ”Românii m-au sabotat întotdeauna, de fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la români. Nu știu de ce, mi-au furat casa, drepturile de autor”.

Hoții au pătruns în locuința clarvăzătoarei, iar vedeta a trăit momente înspăimântătoare. Aceștia i-au furat, atât din locuință, cât și drepturile de autor. Vedeta este terifiată de cele întâmplate și spune că românii au plănuit de mult timp să ii jefuiască casa.

Vedeta a mărturisit că este extrem de dezamăgită și că nu înțelege de ce românii au sabotat-o de-a lungul timpului.

”Românii m-au sabotat întotdeauna”

”Dorința asta de a fi cea mai tare, de a-l ignora pe celălalt, de a se sabota între ei, asta n-am înțeles niciodată. Am trăit-o pe pielea mea în New York, la care românii m-au sabotat întotdeauna, de fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la români. Nu știu de ce, mi-au furat casa, drepturile de autor, nu am să înțeleg niciodată de ce s-au întâmplat lucrurile”, a declarat Carmen Harra în exclusivitate la Antena Stars.

Harra susține că americanii sunt oameni superficiali, dar români sunt oameni mai complexi.

„Și americanii și românii și oamenii, în general, au calități și defecte. Americanii nu sunt, părerea mea, suficient de profunzi. Sunt poate prea superficiali. Românii însă au un viciu, părerea mea. Dorința asta întotdeauna, să moară capra vecinului. Au problema asta pe care aș vrea să nu o aibă. Se luptă între ei… Dorința asta de a fi cel mai tare, de a îl ignora pe celălat, de a se sabota între ei. Asta nu am să înțeleg niciodată„, a mai spus clarvazatoarea.

citește și...