Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

21.04.2021, 11:09
Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut
Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

Nativilor din fiecare zodie li se potrivește un anumit animal de companie, sunt de părere experții în astrologie.

Zodia în care o persoană s-a născut poate determina și ce animal de companie se potrivește cel mai bine fiecărui nativ.

Astfel, nativilor din zodia Berbec le place activitatea fiuzică, astfel că își doresc un animal de companie pe care să-l poată lua cu ei la alergarea prin parc. Astfel, cele mai potrivite animale pentru ei sunt câinii din rasa Terrier, cocker sau Doberman. Și caii sunt potriviți celor născuți sub semnul Berbecului.

Pisicile siameze, potrivite pentru Gemeni

Pentru persoanele născute în zodia Taurului cele mai potrivite animale de companiei sunt câinii, însă cei docili din rase precum Collie sau Marele Danez.

Celor născuți în zodia Gemeni li se potrivesc cel mai bine pisicile siameze. de asemenea, și câini dalmațieni sau doberman.

Pentru cei născuți sub semnul Racului, cele mai potrivite animale de companiei sunt câinii Saint Bernard, Beagle sau bulldog.

Pisicile și câinii, potrivite pentru Lei

Nativii din zodia Leu sunt mari iubitori de animale. Pentru ei, cele mai potrivite sunt pisicile Angora sau siameze, dar și câinii din rase precum setter irlandez sau ciobănesc german.

Celor născuți în zodia Fecioarei li se potrivesc ca animale de companie câini din rasa Yorkshire terrier sau Bichon Maltez. Nativii din zodia Fecioarei preferă animalele de companie docile, care să nu alerge prin casă și să le deranjeze lucrurile.

Și Balanțelor li se potrivesc cel mai bine câinii ca animale de companie. Rasele preferate sunt Cocker Spaniel și Beagle.

Scorpionii preferă peștii și păsările exotice

Despre nativii din zodia Scorpion, specialiștii în astrologie susțin că preferă peștii și păsările exotice. Însă pentru ei sunt potriviți și câinii din rasa Cocker Spaniel.

Pentru persoanele născute sub semnul Săgetătorului, cele mai potrivite animale de companiei sunt tot patrupedele, câini din rasele ciobănesc german, labrador sau doberman.

Capricornii sunt persoane foarte calme, astfel că se vor simți perfect în alături de un animal de companie precum pisica persană sau bichonul maltez.

Vărsătorii, atrași de animale exotice și rare

Vărsătorii sunt atrași de animale exotice sau rare. Preferă oricând o reptilă sau un hamster în locul unei pisici sau a anului câine.

Despre cei născuți în zodia Pești se spune că iubesc atât de mult animalele încât ar putea avea o grădină zoologică acasă.

Acestora le plac papagalii, peștii, pisicile și câinii în egală măsură.

citește și...