Cum arăta apartamentul lui Vladimir Drăghia în urmă cu doi ani și cum arată acum. ”Visurile pot deveni realitate”

07.07.2021, 15:07
Cum arăta apartamentul lui Vladimir Drăghia în urmă cu doi ani și cum arată acum. ”Visurile pot deveni realitate”
Cum arăta apartamentul lui Vladimir Drăghia în urmă cu doi ani și cum arată acum. ”Visruile pot deveni reașitate”

Vladimir Drăghia le-a arătat fanilor săi din mediul olie imagini cu apartamentul său. Acesta a dat publicității două imagini cu locuința familiei sale așa cum era în urmă cu  doi ani și așa cum arată acum. Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru. Cei doi au împreună o fetiță superbă, care se numește Zora.

Pe contul său de socializare, Vladimir Drăghia le-a arătat celor care îi urmăresc activitatea în mediul online două fotografii cu apartamentul familiei sale.

Într-una dintre imagini se vede apartamentul așa cum era acesta în urmă cu doi ani, iar în cealaltă – cum arată locuința în prezent.

Cum arăta apartamentul lui Vladimir Drăghia în urmă cu doi ani și cum arată acum. ”Ca un mic reminder”

Dacă în urmă cu doi ani apartamentul familiei lui Vladimir Drăghi er în renovări, acum acestui arată super frumos.

”În prima fotografie este apartamentul nostru, acum doi ani. A doua fotografie este făcută acum cinci minute. Pun fotografiile astea aici ca un mic reminder atât pentru mine, cât și pentru voi, că visurile pot deveni realitate. P.S. în poza de acum cinci minute nu se aud chicotelile din camera Zorei, căreia i se citește povestea de noapte bună. @alice.cavaleru”, le-a spus Vladimir Drăghi celor cre îi urmăresc ctivitte în mediul online.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, o familie fericită alături de fiica lor


Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului 2018. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției. ”Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, povestea Vladimir Drăghia în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, mai spunea el.

citește și...