Carmen Grebenișan s-a măritat. Ce ținută a purtat în ziua cununiei civile

29.08.2021, 13:04
Carmen Grebenișan s-a măritat. Ce ținută a purtat în ziua cununiei civile
Carmen Grebenișan s-a măritat. Ce ținută a purtat în ziua cununiei civile

Vloggerița Carmen Grebenișan s-a hotărât să facă pasul cel mare. Acesta s-a căsătorit în weekend cu alesul inimii sale, Alex Militaru. Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală. La eveniment, Carmen Grebenișan a purtat o ținută spectaculoasă. Nașii cuplulului au fost Alina Ceușan și soțul ei.

În data de 28 august 2021, Carmen Grebenișan a spus ”DA”. Influencerița s-a căsătorit cu Alex Militaru, cel împreună cu care formează un cuplu de mai bine de un an.

Evenimentul a avut loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală.

Carmen Grebenișan s-a măritat. Cine au fost nașii

Carmen Grebenișan a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie de la cununia civilă. ”MR&MRS MILITARU. ? #THEMILIS”, a notat ea în dreptul fotografiei. La cununia civilă, Carmen Grebenișan a purtat o rochie spectaculoasă, mulată, pe un umăr, de culoare bej și accesorizată cu pene.

Nașii celor doi au fost Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul. Alina Ceușan este prietena foarte bună a lui Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, prietene la cataramă

Carmen Grebenișan și prietena ei, Alina Ceușan, au făcut echipă la show-ul de televiziune ”Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1.  Alina Ceușean a vorbit despre prietenia dintre ea și Carmen Grebenișan într-un interviu pe care l-a acordat pentru life.ro. ”Am foarte puține prietene, le pot număra pe degetele de la o mână. Carmen este, într-adevăr, cea mai bună prietenă și va rămâne acolo pentru totdeauna. Lucrurile între noi decurg foarte natural, avem perioade când ne vedem la două-trei săptămâni și e ok… Așa trebuie să fie o prietenie, cred. Nu trebuie să suni în fiecare zi, nu trebuie să ieși în fiecare zi, iar toate prietenele mele care au avut nevoie de acest gen de atenție, nu mai sunt acolo”, a afirmat Alina Ceușan.

”Consider că prietenia înseamnă altceva, că dacă te sun la 2:00 noaptea că am nevoie de tine, vei sări și la fel voi face și eu pentru tine. Sora mea îmi este confidentă și de mare, foarte mare ajutor cu multe lucruri și am mare încredere în ea. Apoi sunt mama, rudele, dar dacă mă întrebi de ies la cafele cu prietenele, trebuie să-ți spun că nu. Nu am timp să ies la cafele. Ori de câte ori mă sună cineva să ieșim, lucrez ceva și nu pricep cum de alții nu folosesc acel timp irosit pentru un alt proiect, sau pur și simplu, pentru a crea ceva”, a completat aceasta.

citește și...