Carmen Grebenișan dă detalii din viața personală. Totul despre fostul și actualul iubit

07.10.2020, 10:57
Carmen Grebenișan dă detalii din viața personală. Totul despre fostul și actualul iubit
Carmen Grebenișan dă detalii din viața personală. Totul despre fostul și actualul iubit

Carmen Grebenișan și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri legate de viața sa personală.

Carmen Grebenișan a participat la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1, iar după ce a revenit în țară de la concurs a rămas fără iubit. De ceva vreme, vloggerița trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre fostul ei partener de viață, dar și despre actualul iubit a vorbit Carmen Grebenișan într-un interviu pentru revista Viva.

”Eram bine, dar destul de distanți. Probabil s-au răcit lucrurile între noi în momentul în care el a fost plecat un an din țară, în Canada, timp în care nu ne-am văzut mai mult de trei ori”, a spus Carmen Grebenișan despre fostul ei iubit, cu care a avut o relație de trei ani.

Cum l-a cunoscut Carmen Grebenișan pe actualul ei iubit

Vedeta a explicat și cum l-a cunoscut pe actualul ei partener și cum este viața sa în prezent.

”Bărbatul acesta a apărut în viața mea cu trei ani în urmă, însă noi am fost doar amici până când m-am deschis în alt fel în fața lui, și el de asemenea. Eu mi-am scos total din vocabular acest cuvânt – „judecată”. Nu-l preiau, nu-l absorb, nu mai există pentru mine. Viața mea a început să fie, de ceva vreme, doar ceea ce vreau eu și e trist că, până acum o perioadă, ajungeam să fac ceea ce voiau alții. Sunt cea mai fericită să pot afirma că duc o viață lipsită de prejudecăți și mă bucur intens de fiecare moment al acesteia”, a afirmat ea.

Vloggerița a vorbit și despre decizia de a se muta împreună cu actualul său iubit.

”Și așa a venit propunerea din partea lui să ne mutăm împreună, a fost mai degrabă o glumă, vă dați seama că nu am vorbit serios în momentul acela. Dar, fiind în pandemie și neavând atât de multă activitate, am început să ne uităm împreună la tot felul de case, care mai de care mai mari și mai scumpe, doar așa, din entuziasm, din plăcere. Și așa am dat peste căsuța noastră, pe care am găsit-o la un preț mult mai mic decât ar fi fost în mod normal, având în vedere perioada în care ne aflam, așa că ne-am decis s-o vizionăm și aceea a fost”, a declarat vedeta.

citește și...