Carmen Brumă, detalii despre băiețelul ei. ”Am fost foarte paranoică”

07.04.2021, 10:45
Carmen Brumă, detalii despre băiețelul ei. ”Am fost foarte paranoică”
Carmen Brumă, detalii despre băiețelul ei. ”Am fost foarte paranoică”

Carmen Brumă a dat detalii despre băiețelul ei și al lui Mircea Badea.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

În cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, vedeta  a vorbit despre ce fel de mamă este. Aceasta a mărturisit că atunci când Vlad, fiul ei de 7 ani, era mic era extrem de stresată. ”Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin, eram excesiv de îngrijorată, dar așa cum ziceam sunt ”sub tratament”. Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când era era foarte mic, prima dată când a avut febră mai aveam puțin și avem atac de panică, credeam că e sfâșitul lumii, dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală, am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”, a mărturisit Carmen Brumă, potrivit spynews.ro.

 

Cum se menține în formă Carmen Brumă

Carmen Brumă arată senzațional. Are 58 de kilograme și un trup foarte bine tonifiat.

Carmen Brumă este cunoscută ca fiind adepta stilului de viață cât mai sănătos și a practicării frecvente a sportului. Vedeta a oferit recent detalii despre meniul său.

”Îmi este greu să dau exemple pentru că nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta! Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse. În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine pâine cu humus etc”, a spus Carmen Brumă.

citește și...