Carmen Brumă, despre relația cu Mircea Badea. ”Știam când m-am cuplat cu Mircea cine e, ce face și care sunt riscurile”

23.08.2022, 17:21
Carmen Brumă, despre relația cu Mircea Badea. ”Știam când m-am cuplat cu Mircea cine e, ce face și care sunt riscurile”
Carmen Brumă, despre relația cu Mircea Badea

Carmen Brumă, în vârstă de 45 de ani, are o relație de foarte mulți ani cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea, în vârstă de 48 de ani. Cei doi au împreună un copil. În cadrul unui podcast, Carmen Brumă a vorbit deschis despre relația sa de cuplu. ”Știam când m-am cuplat cu Mircea cine e, ce face și care sunt riscurile”, a declarat aceasta.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului.

Carmen Brumă a fost invitată la podcastul ”Te ascult”, realizat de Ilinca Vandici, unde a făcut numeroase declarații despre relația cu Mircea Badea. ”Ne mai și contrazicem, îți dai seama. E absolut normal”, a spus vedeta, potrivit revistei Unica.

Carmen Brumă, despre relația cu Mircea Badea. ”Mi-a plăcut omul, l-am luat cu tot ce a reprezentat”

Carmen Brrumă a explicat și cum gestionează ea și Mircea Badea mesajele negative din mediul online: „În cazul lui Mircea este mult mai mult decât hate. Mircea s-a luptat cu un sistem, cu un președinte al României, vorbim de o chestie foarte complicată, serioasă, la un nivel mai mare decât comentariile de pe Internet. Am trecut prin situații care m-au călit. Au fost multe perioade tensionate (n.r. când a fost atacată pentru declarațiile prezentatorului TV)”.

„E firesc să suferi la început (n.r. când ești criticat), dar e normal. În meseria asta e foarte important să suporți și această latură. Noi suntem niște exponate, omul poate să vină să spună că nu te place. Poți să duci? Dacă nu, e coadă mare în spate, nu te pune nimeni. De bună voie si nesilită de nimeni m-am băgat în asta. Știam când m-am cuplat cu Mircea cine e, ce face și care sunt riscurile. Nu pot să vin ca o floricică să zic: ”Vai, ce-am pătimit eu din vina lui Mircea””, a mai spus vedeta.

„Mi-a plăcut omul, l-am luat cu tot ce a reprezentat. Sigur că au fost momente dificile, în care mi-a fost și frică pentru siguranța mea și a copilului. Au fost multe mesaje și nu poți să știi până unde se ajunge. Mircea nu se lupta cu oamenii care lăsau mesaje pe net, era vorba de un sistem, de un întreg…”, a încheiat ea.

citește și...