Carmen Brumă s-a pozat din nou provocator în zăpadă! Mihaela Rădulescu s-a dezlănțuit la adresa ei

09.02.2020, 14:42
Carmen Brumă s-a pozat din nou provocator în zăpadă! Mihaela Rădulescu s-a dezlănțuit la adresa ei
Carmen Brumă s-a pozat din nou în fundul gol în zăpadă! 

Kim Kardashian a fost prima care s-a pozat într-un costum de baie minuscul, pe un ger năprasnic, iar trendul a fost urmat și de vedetele noastre.

Carmen Brumă s-a pozat din nou provocator în zăpadă!

Carmen Brumă a sfidat vremea de afară și s-a fotografiat aproape dezbrăcată în zăpadă! Iubita lui Mircea Badea este tare mândră de silueta ei, așa că le-a mai oferit fanilor virtuali imagini incendiare.

Vedeta și-a arătat fundul într-un costum de baie întreg, negru, la care a asortat o căciulă de blană, mănuși lungi și încălțări de iarnă. Carmen Brumă nu a ținut cont de temperaturile scăzute și s-a întins și pe o bancă acoperită de zăpadă. Fotografiile cu pricina a făcut furori pe rețelele de socializare.

‘Am zis că nu mă ridic de pe banca până când se topește zăpada, dar m-am răzgândit’, a scris Carmen Brumă în dreptul imaginii.

Cea care i-a transmis un mesaj de susținere a fost Mihaela Rădulescu! Prezentatoarea tv a îndemnat-o să nu țină cont de gurile rele.

‘Ador această fotografie! Nu numai pentru … the obvious sexyness, dar mai ales pentru atitudinea perfectă în fața prostiei unora. Dacă suntem mai multe și mai unite, învingem noi, mamele sexy. Încă ceva – sportul oxigenează fantastic creierul, pentru cei care nu știu cum să procedeze cu … frumusețea. Femeie, nu te mai așeza pe nicio bancă. E păcat’, i-a scris Mihaela Rădulescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am zis ca nu ma ridic de pe banca pana cand se topeste zapada dar m-am razgandit ? ! #snow #weekendgetaway

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

citește și...