Carmen Brumă dă detalii despre fiul ei și al lui Mircea Badea. ”La fire e încă împărțită egal treaba”

28.06.2021, 16:32
Carmen Brumă dă detalii despre fiul ei și al lui Mircea Badea. ”La fire e încă împărțită egal treaba”
Carmen Brumă dă detalii despre fiul ei și al lui Mircea Badea. ”La fire e încă împărțită egal treaba”

Carmen Brumă a dat detaluii despre Vlad, băiețelul pe care îl are cu preezentatorul de televiziune Mircea Badea. Vedeta a explicat cu cine seamănă acesta. De asemenea, Carmen Brumă  a vorbit și despre faptul că Vlad, care are șapte ani, urmează să meargă la școală în toamna acestui an, însă puștiul nu este tocmai încântat.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

Într-un interviu pentru revista Viva, Carmen Brumă a explicat cu cine seamănă Vlad mai mult. ”Semăna cu mine foarte tare atunci când era mai mic. Nu prea mai există poze publice cu el la vârsta pe care o are și la care seamănă mult mai mult cu Mircea din punct de vedere fizic decât cu mine. La fire e încă împărțită egal treaba”, a declarat aceasta.


Carmen Brumă dă detalii despre fiul ei și al lui Mircea Badea. Vlad urmează să meargă la școală

Vlad, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, urmează să meagă la școală în toamna acestui an.

”Eu sunt cea mai nepregătită dintre toți. O perioadă, nici Vlad nu era deloc încântat că merge la școală. El s-a simțit foarte bine la grădiniță, așa că era firesc să respingă schimbarea, dar a acceptat ideea până la urmă, deși nu pot spune că e chiar „entuziasmat””, a mai spus Carmen Brumă pentru sursa mai sus-menționată.

Ce a spus Carmen Brumă despre paretenerul ei de viață, Mircea Badea

Întrebată într-un interviu care este secretul relației de 21 de ani pe care o are cu Mircea Badea, Carmen Brumă a răspuns: ”Habar n-am. E o surpriză și pentru noi”.

Carmen Brumă a făcut declarații și despre cariera profesională a lui Mircea Badea. ”Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show”, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului. Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante”, a precizat fosta asistentă de televiziune.

citește și...