Carmen Brumă dă amănunte din relația cu Mircea Badea. ”E o surpriză și pentru noi”

16.06.2021, 16:21
Carmen Brumă dă amănunte din relația cu Mircea Badea. ”E o surpriză și pentru noi”

Carmen Brumă a dat detalii din relația sa cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Carmen Brumă a făcut declarații despre relația sa de cuplu.

Carmen Brumă dă amănunte din relația cu Mircea Badea. ”Cedăm pe rând”

Întrebată care este secretul relației de 21 de ani pe care o are cu Mircea Badea, Carmen Brumă a răspuns: ”Habar n-am. E o surpriză și pentru noi”.

În ceea ce privește situațiile tensionate care mai apar în cuplu, Carmen Brumă a afirmat că atât ea, cât și partenerul său de viață sunt în egală măsură impulsivi: ”Cred că suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde” mai tare într-o anumită situație”.

Carmen Brumă a făcut declarații și despre cariera profesională a lui Mircea Badea. ”Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show”, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului. Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante”, a precizat fosta asistentă de televiziune.

citește și...