Carla’s Dreams, reclamat la CNA. „Au dat în judecată trei piese”. Care sunt melodiile care nu au fost pe placul publicului

25.06.2022, 20:44

Carla’s Dreams a fost dat în judecată. Trei dintre melodiile pe care le cântă artistul pe scenă au fost reclamate de o asociație la CNA. „Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri”. Ce s-a întâmplat cu artistul și cine l-a reclamat pe artist.

Carla’s Dreams a dezvăluit, în cadrul podcastului „Fain și Simplu” faptul că piesele sale au ajuns în vizorul CNA. Vedeta a povestit cum a ajuns în această situație.

Artistul a dezvăluit recent că trei dintre melodiile pe care le cântă pe scenă au fost reclamate de o asociație la CNA, dar  niciuna nu a fost interzisă pe posturile de radio și nici în televiziune.

Carla’s Dreams, reclamat la CNA

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată P.O.H.U.I. Îți spun un secretuț. Au dat în judecată trei piese.

Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. O, doamne. Era superb dacă se întâmpla asta. Îți dai seama: «Basarabean, cenzurat în București de CNA».

Eroina, Acele, la toate le-au găsit câte ceva. E o asociație care nu muncește. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV? Au nimerit la cineva deștept care a zis: «băieți, citiți legea».

Și nu a reușit, dar așa de tare mi-aș fi dorit… Tu-ți imaginezi să cenzureze Eroina pe TV și radio statul român”, a mărturisit artistul în podcast-ul moderat de Mihai Morar, pe Youtube.

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri”

„Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minimum de recunoștință care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public. (…)

Văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun, așa că sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu. A pretinde că ești ceea ce nu ești, îmi pare pierdere de timp și lipsă de eliberare. Este despre a te accepta… Sincer, nu prea îmi pasă. Numai de oameni nu m-am eliberat încă. Am un soi de recunoștință aproape bolnăvicioasă”, a mărturisit artistul, citat de wowbiz.

 

citește și...