Carla’s Dreams anunță că se va retrage de pe scenă. ”Prefer să ajut pe cineva”

23.01.2022, 18:33

Carla’s Dreams anunță că urmează să se retragă din activitatea muzicală. Artistul originar din Republica Moldova a mărturisit că în următorii 10 ani nu se mai vede pe scenă. Cântărețul a vorbit despre motivele care stau în spetele deciziei lui. Ce spune artistul despre dezvăluirea identității în public.

Carla’s Dreams a cunoscut succesul în urmă cu mai bine de zece ani, după ce a colaborat cu INNA. Hit-urile care l-au consacrat pe Carla’s Dream sunt: “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”. Carla’s Dream a dobândit celebritatea, în ultima vreme, devenind unul dintre artiștii preferați de români.

Solistul de la Carla’s Dreams a mărturisit că își dorește să nu mai facă parte din industria muzicală, fiind o decizie luată în urmă cu câțiva ani, însă pe care nu a pus-o în aplicare din cauza pandemiei de Covid. Mai, mult, artistul își dorește să se reinventeze și să ajute oamenii cu potențial pentru a fi auziți.

Carla’s Dreams anunță că urmează să se retragă din activitatea muzicală

„ Sper să nu, să dea Domnul să nu [rămân în muzică – n.r.].Tare sper să nu trebuiască să mă mai machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum doi ani, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”, a spus solistul, citat de click.ro.

În ceea ce privește dezvăluirea identității sale, Carla’s Dreams a spus că nu o va face, chiar dacă va renunța la viața artistică.

Cine este Carla’s Dreams și ce temeri are

Solistul trupei apare mereu cu glugă pe cap, ochelari de soare la ochi şi mănuşi pe mâini, sub numele „Sergiu”.

„Sergiu” ar fi, de fapt, Andrei Ţăruş, în vârstă de 37 ani, născut în data de 25 octombrie 1984, în Slobozia.

Potrivit informațiilor din presă, Andrei a studiat la Facultatea de Drept Public din Chișinău, și înainte să fie solistul trupei Carla’s Dreams, solistul a fost membru al trupei Quadro.

„Imaginea nu se schimbă, dar muzica, da. Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche.

Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost. Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru”, a declarat Carla’s Dreams.

 

 

citește și...