Câți bani încasează Carla’s Dream pentru un singur concert. Cine sunt cele mai scumpe artiste din România

05.11.2021, 20:08
Câți bani încasează Carla's Dream pentru un singur concert. Cine sunt cele mai scumpe artiste din România

Delia, Carla’s Dreams sau Loredana Groza sunt printre cei mai solicitați și apreciați artiști din România. Prețul cerut de artiștii consacrați din România asigură o distracție garantată. Tarifele unor artiști precum Delia, Carla’s Dreams, Ștefan Bănică au crescut, în ultima vreme, fiind parte a show-urilor de televiziune.

Carla’s Dreams a cunoscut succesul în urmă cu mai bine de zece ani, după ce a colaborat cu INNA. Hit-urile care l-au consacrat pe Carla’s Dream sunt: “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”. Carla’s Dream a dobândit celebritatea, în ultima vreme, devenind unul dintre artistii preferați de români. Totusi, moldovenii se vând extrem de scump.

Conform Libertatea, cei de la Carla’s Dreams cereau, în 2014, doar 1.500 de euro pe spectacol. După ce au lansat hit după hit și s-au expus extrem de mult publicului, tariful a crescut. Carla’s Dreams câștiga între 12. 500 și 15.000 de euro la spectacolele susținute în aer liber, în 2018.

Expunerea în cadrul show-urilor TV a crescut prețul artiștilor

Din păcate, anul 2020 a adus o mulțime de probleme financiare pentru majoritatea celor din industrie.

Artistul face parte, în prezent, din juriul emisiunii ”SuperStar” de la Pro TV. Înainte, acesta făcea parte din juriul ”X Factor”, emisiunea de la Antena 1.

Delia și Loredana Groza, cele mai scumpe artiste din România

Cu tarife care pleacă de la 10.000 de euro sunt Loredana Groza, Horia Brenciu, Andra,  Smiley și Ștefan Bănică Jr.

Loredana Groza este campioana câștigurilor pentru un concert corporate de 45-60 de minute. Artista cere 15.000 de euro pentru un show, potrivit Libertatea.

Delia Matache are prețuri cuprinse între 15.000 și 19.000 de euro, pentru susținerea unui spectacol.

De asemenea, pentru ca frumoasa artistă să cânte la o nuntă trebuie ca plătitorul să scoată din buzunar 19.000 de euro.

Potrivit Cancan, pentru o petrecere privat, Andra are un tarif de 6.000 de euro. Artista oferă două programe a câte 45 de minute.

 

 

 

citește și...