Care sunt preparatele preferate de Horia Vîrlan. ”Sunt mare mâncător”

03.05.2021, 10:19
Care sunt preparatele preferate de Horia Vîrlan. ”Sunt mare mâncător”
Care sunt preparatele preferate de Horia Vîrlan. ”Sunt mare mâncător”

Binecunoscutul bucătar Horia Vîrlan a dezvăluit c are sunt mâcărurile sale preferate.

Horia Vîrlan este cunoscut publicului telespectator grație emisiunilor culinare pe care le-a avut de-a lungul timpului la postul de televiziune Prima TV. Acesta a mărturisit, pentru click.ro, care sunt preparatele sale culinare preferate. Acesta este înnebunit după sarmale și tot felul de tocături, dar și după ciorbe și mâncăruri cu legume.

”Sunt mare mâncător de mâncăruri cu legume. Îmi plac ciorbițele de legume, supele cremă, dar îmi plac foarte mult sarmalele, brânză în orice fel făcută și tocături: cârnați, chiftele, mititei, musaca”, a spus binecunoscutul bucătar pentru sursa mai sus-menționată.

Ce nu îi place să mănânce lui Horia Vîrlan

Binecunoscutul bucătar Horia Vîrlan a explicat, într-un interviu, ce preparat nu ar mânca niciodată. De asemenea, acesta a povestit și despre experiențele mai puțin plăcute pe care le-a avut atunci când a mers la restaurant. ”Mie nu-mi place să mănânc melci și chiar am întâlnit o concurentă care îmi propunea să mănânc melci, dar mie nu-mi plac, cu toate că am lucrat în bucătăria franceză și acolo se mănâncă foarte mult melci, dar mie nu mi-a plăcut niciodată. În rest mănânc orice cu drag, chiar și carne de cal”, a dezvălui Horia Vîrlan.

De asemenea, acesta a mai mărturisit că i s-a întâmplat să meargă la restaurant și să dea peste preparate pe care nu le-a putut mânca.

”Nu e frumos să refuzi când ești în vizită la cineva, guști puțin, te scuzi că ai o indigestie, dar nu e frumos să refuzi. La restaurant am găsit preparate pe care nu am putut să le mănânc, au fost cazuri în care am văzut și un fir de păr și nu m-am apropiat, dar altfel nu, mănânc de toate”, a adăugat Horia Vîrlan.

citește și...