Andreea Mantea a dat afară din platou o concurentă de la ‘Puterea dragostei’! De la ce s-a enervat prezentatoarea tv

28.06.2020, 19:15
Andreea Mantea a dat afară din platou o concurentă de la 'Puterea dragostei'! De la ce s-a enervat prezentatoarea tv
Andreea Mantea și-a ieșit din minți

Casa ‘Puterea dragostei’ stă pe un butoi de pulbere! În fiecare ediție a show-ului matrimonial de la Kanal D, concurenții se duelează în cuvinte grele, iar staff-ul emisiunii face eforturi uriașe pentru a calma spiritele.

Același lucru este valabil și pentru Andreea Mantea, prezentatoarea de la ‘Puterea dragostei’, care pare că s-a cam saturat de mofturile anumitor concurenți. Bruneta a dat-o afară din platou pe una dintre concurente din casă. Este vorba despre Daiana.

Andreea Mantea și-a ieșit din minți

Vedeta tv s-a enervat și i-a zis să iasă afară, după ce tânăra a refuzat să vorbească. Andreea Mantea a întrebat-o pe Daiana în ce relație mai este cu fostul său iubit, Gabriel, însă aceasta a ezitat să răspundă.

Andreea Mantea: De ce nu te respectă, Daiana?
Daiana: Nu vreau să vorbesc, nu mă obligă nimeni să vorbesc.
Andreea Mantea: Ieși afară din casă!

Daiana si Gabriel de la ‘Puterea dragostei’ nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni. Se pare că scandalurile Daianei cu Ella din ultima perioadă și-au spus cuvântul. Cei doi iubiți s-au certat de mai multe ori, acuzându-se unul pe celălalt de infidelitate.

Daiana a părăsit imediat platoul

În plus, Daiana s-a aflat într-un conflict teribil cu Ella. Daiana ar fi bătut-o, scuipat-o și ar fi tras-o de păr pe Ella.

‘Am înțeles că are și vânătaie pe cap sau ceva de genul. Daiana a lipsit câtea zile din emisiune, nu a vrut să intre, cu Gabi, că ea suferă și așa mai departe. Ce a făzut ea zilele astea? S-a uitat la emisiunile din urmă. Toate episoadele de acum 2-3 săptămâni și a ajuns la concluzia că nu i se pare normal comportamentul Ellei și al Bernei’, au spus vlogerițele Reea și Tina, despre cele două concurente de la ‘Puterea dragostei’.

Se zvonea chiar că Andreea Mantea a sfătuit-o pe Ella să depună plângere la poliție împotriva Daianei.

citește și...