FOTO / Care este viața Ralucăi Tănase în prezent. ”Oarecum am fost obligată să intru în domeniile astea, pentru că a venit pandemia și peste mine”

05.10.2022, 10:58
FOTO / Care este viața Ralucăi Tănase în prezent. ”Oarecum am fost obligată să intru în domeniile astea, pentru că a venit pandemia și peste mine”
Care este viața Ralucăi Tănase în prezent

Cântăreața Raluca Tănase, de la trupa Bambi, s-a reorientat în ceea ce privește cariera. Artista se ocupă acum de afacei, alături de sora sa, denasa. Despre activitatea pe care o are în prezent a dat detalii Raluca Tănase.  ”Oarecum am fost obligată să intru în domeniile astea, pentru că a venit pandemia și peste mine”, a explicat ea.

Raluca Tănase a cântat în trupa Bambi, alături de sora sa, Denisa. De ceva vreme, artista este antreprenor și se ocupă de afacei alături de sora sa. Denisa Tănase are o afacere cu parfumuri care merge extraordinar de bine. Denisa Tănase și partenerul ei de viață, Mircea Brânzei, au și afaceri imobiliare în Dubai. Despre activitatea pe care o are în prezent a dat detalii artista pentru impact.ro.

Care este viața Ralucăi Tănase în prezent. ”Am început să descopăr secretele domeniului în care sora mea deja activa”

”Așa se întâmplă în familie. Oarecum am fost obligată să intru în domeniile astea, pentru că a venit pandemia și peste mine cum s-a întâmplat cu toți artiștii de altfel și trebuia să am ceva activitate. Muzică nu mai puteam să fac pentru că nu aveam unde să cânt, așa că ușor ușor am început să descopăr secretele domeniului în care sora mea deja activa. A început să-mi placă foarte mult și am hotărât să rămân aici. (…) Mă ocup de tot ce înseamnă brandul My Geisha, sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă fashion accesorii, îmi place foarte mult să dezvolt brandul. Pe partea de frumusețe, cosmeticele și parfumurile rămân pasiunea Denisei și acolo nu mă bag decât admir. Pe de altă parte mă implic în tot ceea ce înseamnă brandul nostru, îmi doresc să îl facem cât mai cunoscut peste tot în lume”, a declarat Raluca Tănase.

Întrebată despre propunerile de a cânta pe care ea și sora sa le-au mai primit, Raluca Tănase a răspuns: ”Am primit multe propuneri, mai sunt persoane care ne doresc la evenimentele lor. De obicei le spunem că nu putem și măresc suma, nu e vorba de sumă, pentru că nu mai putem să facem lucrul acesta. Când te implici într-un domeniu nu mai poți să îl faci și pe celălalt. Nu iese bine dacă te împarți în diferite domenii, rămâi acolo și niciodată nu o să dai 100%.”.

citește și...