Care este viața Margheritei de la Clejani în prezent. ”Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă”

15.12.2020, 16:32
Care este viața Margheritei de la Clejani în prezent. ”Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă”
Care este viața Margheritei de la Clejani în prezent. ”Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintpă”

Margherita de la Clejani a explicat care este viața swa în prezent. De asemenea, fiica Clejanilor a mărturisit și de ce nu mai cântă.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1, Margherita de la Clejani a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai cântă și a mărturisit că dorința ei cea mai mare este să se reîntoarcă în America. „În momentul de față, Margerita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani, potrivit spynews.ro.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a afirmat că în ultima perioadă de timp a devenit mai singuratică. „Întâmplările din viața mea din ultima perioadă m-au făcut să devin puțin mai singuratică. Am devenit foarte selectivă. Mi-am dat seama că este mult mai bine să fi singur, tu cu tine și cu sufletul tău, decât să stai cu oameni nepotriviți. Dar chiar dacă stai cu oameni nepotriviți, înveți. Înveți, că altfel nu ai avea cum să evoluezi”, a completat ea.

Margherita de la Clejani, nemulțumită de locuința în care stă

Margherita de la Clejani nu este deloc mulțumită de locuința în care stă în prezent. Vedeta nu și-a găsit un apartament pe gustul ei. „Nu mi-am găsit apartament, acum locuiesc într-un apartament ma puțin pe gustul meu, nu are geamuri. Nu știu, nu am geamuri, cred că așa e construcția blocului. Nu îmi priește deloc”, a spus fiica Clejanilor.

Ea susține că în prezent este independentă financiar și că nu mai apelează decât foarte rar la ajutorul părinților ei. „Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentur că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”, a încheiat Margherita de la Clejani.

Margherita de la Clejani a făcut accident de mașină în luna mai

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Recent, Margherita de la Clejani a făcut declarații despre accidentul în care a fost implicată, afirmând că experiența prin care a trecut a maturizat-o.

”M-a ajutat să mă maturizez. Am învățat multe din acest eveniment neplăcut din viața mea, dar este în regulă. Sunt un om foarte pozitiv și sunt foarte entuziasmată de această viață. Profit de ea în fiecare zi. Momentan, sunt focusată pe brand-ul meu”, a spus Margherita de la Clejani.

citește și...