Care este starea de sănătate a Mariei Ciobanu. ”Anii își spun cuvântul”

13.07.2020, 10:42
Care este starea de sănătate a Mariei Ciobanu. ”Anii își spun cuvântul”
Care este starea de sănătate a Mariei Ciobanu. ”Anii își spun cuvântul”

Maria Ciobanu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țarfa noastră, se află în SUA. Artista speră să revbină în România la sfârșitul lunii august.

Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, a vorbit despre starea de sănătate a acesteia. Ionuț Dolănescu a declarat, la Antena Stars, că mama sa se simte bine și că speră să revină în România din SUA la sfârșitul lunii august, pentru a boteza un copil, notează spynews.ro.


”Mă rog zi și noapte la Dumnezeu să ajung cât mai repede acasă”

Maria Ciobanu a făcut și ea declarații despre starea sa de sănătate.

”Cu sănătatea sunt ca la 83 de ani. Mă mai dor mâinile, genunchii, dar anii își spun cuvântul. Suntem sănătoși, așa în general. Dar abia aștept să vin în țară, pentru că acolo e mai bine. Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși și să începem munca, pentru că eu am cântat aici doar de două ori și pe gratis. Mă rog zi și noapte la Dumnezeu să ajung acasă cât mai repede”, a spus interpreta de muzică populară.

Cum a început povestea de dragoste cu Ion Dolănescu

Maria Ciobanu, care are trei copii, a fost căsătorită și cu interpretul de muzică populară Ion Dolănescu, care a încetat din viață în martie 2009. Despre cum s-au cunoscut și cum a început idila lor povestea Maria Ciobanu într-un interviu pe care l-a acordat pentru Jurnalul Național.

Marea artistă mărturisea că l-a plăcut pe Ion Dolănescu ca artist, însă nu ca bărbat.

“Îmi amintesc că prin 1968 spre 1969 Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anişori… Nu-l băgam în seamă, dar îmi plăcea cum cântă. În acea perioadă lansase câteva cântece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum”. Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat”, povestea Maria Ciobanu.

„Pe atunci nu mă împăcam bine cu soţul meu, tatăl Cameliei, cel de-al doilea soţ. M-am despărţit de tatăl Leontinei care se purta foarte urât cu mine, Dumnezeu să-l odihnească, apoi, m-am căsătorit cu tatăl Cameliei, şi mi-am dat seama că acesta era foarte gelos. Mergeam la recepţii de gradul zero, la familia Ceauşescu, unde se înmânau invitaţii nominale. Nu puteam să lipsesc şi nu puteam să mergem împreună. Iar el era extrem de gelos!”, completa ea.

„La Revelionul 69 spre 70 am cântat cu Ion Dolănescu piesa „Au, lele, vino-ncoa!” denumită şi „Hăulita”. Ne-a însurat lumea de-atunci. Se spunea că mi-am lăsat bărbatul şi m-am măritat cu Ion Dolănescu. Şi nu era aşa atunci… „După ce am început să cânt cu Ion, care s-a ţinut de capul meu vreo trei ani, treptat, prin 1971, ne-am îndrăgostit… Pobabil că a fost destinul. Am divorţat, ne-am îndrăgostit, apoi ne-am căsătorit şi s-a născut un băiat, cu care mă mândresc: Ionuţ”, mai mărturisea celebra artistă.

citește și...