Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. ”Mi se pare că acest virus este foarte pervers”

13.10.2021, 16:15
Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. ”Mi se pare că acest virus este foarte pervers”
Care este starea de sănătate a lu Irinel Columbeanu. ”Mi se pare că acest virus este foarte pervers”

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat timp de zece zile, în perioada 17-27 septembrie. Omul de afaceri a făcut o formă ușoară a bolii. Irinel Columbeanu a dat detalii despre starea sa de sănătate într-un interviu pentru Antena Stars. ”Mi se pare că acest virus este foarte pervers”, a declarat afaceristul.

Irinel Columbeanu a fost și el infectat cu COVID-19, însă nu a avut o formă gravă a bolii.

Acesta a explicat cum se simte în prezent, afirmând că are momente când obosește mai repede.

Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. ”În spital nu am avut stări mai grele”

”Eu simt că în timp voi recupera și acest mic handicap care a mai rămas. În spital nu am avut stări mai grele, am ajuns acolo, am fost internat, mă rog, așa, și am observat că nici eu și nici ceilalți colegi de salon nu aveam manifestări violente”, a declarat Irinel Columbeanu, citat de spynews.ro.

”Frică de moarte, în general, nu am, dar nu asta e ceea ce e de spus. Mi se pare că acest virus este foarte pervers, așa o fi fost creat, în sensul că la început te lasă să crezi că nu ai nimic, că ți s-a părut”, a mai spus omul de afaceri.

Irinel Columbeanu  a fost căsătorit cu Monica Gabor

 

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune. ”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu.

citește și...