Care este starea de sănătate a lui Ilie Năstase. ”Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile”

30.11.2021, 12:28
Care este starea de sănătate a lui Ilie Năstase. ”Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile”
Care este starea de sănătate a lui Ilie Năstase. ”Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile”

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase, în vârstă de 75 de ani, a ajuns la spital în urmă cu o săptămână, după ce s-a infectat cu COVID-19. Soția sa, Ioana Simion, a dat noi detali despre starea de sănătate a acestuia. ”Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile”, a spus partenera de viață a lui Ilie Năstase.

În urmă cu o săptămână, Ilie Năstase a fost internat la Institutul ”Matei Balș”, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Soția lui Ilie Năstase, Ioana Simion, a dat detalii despre starea de sănătate a acestuia. Ioana Simion a afirmat că supărările și problemele pe care Ilie Năstase le are cu Ciptian Marica, nașul lor, i-au afectat și ele starea de sănătate.

“Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul. El de aproape o lună numai în tensiune a fost. Când am ajuns acasă din Turcia, la câteva zile a ajuns la spital. I-a scăzut foarte mult imunitatea şi sunt sigură că acest virus l-a contractat din această cauză. Până acum, Ilie nu a avut absolut nimic, nici răcit nu a fost. Brusc, COVID! El, de când a aflat, nu mai este om”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Care este starea de sănătate a lui Ilie Năstase. ”Nu are de ce să mai stea în spital”

Ioana Simion a explicat că în prezent Ilie Năstase se simte bine și că urmează să fie externat: “Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall, și abia așteaptă să fie externat. Peste două zile, cam pe 1 Decembrie, se va întâmpla acest lucru. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum mai are puțin și iese din perioada de carantinare”.

După externare, Ilie Năstase va merge la Constanța: “Ilie va sta într-unul din apartamentele pe care le avem. Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile, însă eu mă voi ocupa să îi duc mâncare, haine curate, medicamente și tot ce are nevoie”.

citește și...