Care este starea de sănătate a actriței Bianca Brad. ”Am făcut testele recent, cele care se fac o dată la şase luni”

30.11.2022, 16:16
Care este starea de sănătate a actriței Bianca Brad. ”Am făcut testele recent, cele care se fac o dată la şase luni”
Care este starea de sănătate a actriței Bianca Brad

Actrița Bianca Brad, în vârstă de 54 de ani, a avut parte de numeroase încercări de-a lungul vieții sale. Artista a fost diagonsticată, în urmă cu câțiva an, cu cancer la sân. Despre starea sa de sănătate din prezent a dat vedeta detalii. ”Am făcut testele recent, cele care se fac o dată la şase luni”, a spus Bianca Brad.

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele.

Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă. În urmă cu șapte ani, în anul 2015, actrița Bianca Brad a fost diagonsticată cu o boală cruntă – cancer la sân. Despre care este starea sa de sănătate în prezent și despre cum are grijă să fie într-o formă fizică cât mai bună a dat actrița detalii pentru click.ro.

Care este starea de sănătate a actriței Bianca Brad. ”Sunt bine, Slavă Domnului”

„Din punctul de vedere al sănătăţii sunt bine, am făcut testele recent, cele care se fac o dată la şase luni, şi sunt bine, Slavă Domnului!”, a declarat Bianca Brad pentru sursa citată anterior.

”Nu fac ceva extraordinar şi nu mă duc la SPA-uri. Mă bucur de foarte multă linişte interioară. (…) De trei-patru ori pe săptămână fac Pillates, şi singură, dar şi alături de cursantele mele, pentru că sunt instructor cu certificat acum. (…) „Am fost nevoită să devin foarte strictă şi atentă în privinţa alimentaţiei, în urmă cu şapte ani. Am păstrat aceste obiceiuri, pentru că m-am simţit foarte bine după aceea, mai ales că am mâncat sănătos, fără mâncare procesată, prăjeli, mezeluri şi mai puţină pâine, deşi îmi place foarte mult pâinea. Sunt mai mult adepta dulciurilor vegane”, a mai spus vedeta.

 

citește și...