Care este secretul mariajului fericit dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea! „Este clar că este sufletul meu pereche”

03.11.2022, 16:34
Care este secretul mariajului fericit dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea! „Este clar că este sufletul meu pereche”
Care este secretul mariajului fericit dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea! „Este clar că este sufletul meu pereche”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cu toate că ambii au mai fost căsătoriți, aceștia se înțeleg de minune. În urmă cu patru ani, cuplul s-a căsătorit religios și au împreună trei copii. 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea pot fi un exemplu pentru multe cupluri din România. Cei doi se înțeleg pe zi ce trece tot mai bine și nu ezită să-și facă declarații de dragoste în public. Fostul fotomodel îl consideră pe Cristi Borcea sufletul ei pereche și are numai laude la adresa lui.

Recent, blondina a recunoscut că cei doi sunt foarte fericiți și îndrăgostiți unul de celălat. Deși sunt ocupați cu afacerile, zi de zi, aceștia reușesc să mențină flacăra iubirii aprinsă.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, mai îndrăgostiți ca niciodată

Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: ‘Asta este, e chimie!’ Este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău”, a relatat Valentina Pelinel pentru ego.ro. 

Cred că noi ne-am dovedit unul celuilalt că ne respectăm și ne iubim, nu avem de ce să ne îngrijorăm în privința asta. Este sigur pe el și este mândru că m-a ales și eu că l-am ales pe el. Așa a fost să fie, chimia care este nu poate să fie contestată”, a mai completat aceasta.

Relația cu fostul acționar de la Dinamo a schimbat-o în bine pe Valentina Pelinel. Blondina este acum mai liniștită și împlinită din toate punctele de vedere.

Fiecare relație are impact asupra noastră în moduri diferite. Asta dacă ești dispus să te observi și să înveți ceva nou despre tine tot timpul. Relația cu Cristi m-a schimbat la fel ca și relația cu copiii mei. Am devenit nu doar răbdătoare, cât mai perceptivă la nevoile celorlalți, la priorități, am căpătat mai multă toleranță și înțelegere față de diferențele dintre noi.

Am învățat cumva să mă adaptez mai rapid și să iubesc omul Cristi așa cum este el, acceptându-i personalitatea în aspectele ei fundamentale, dar lucrând acolo unde este posibil, exact ceea ce fac și cu mine. Și ceea ce cred că reprezintă succesul unei relații sănătoase”, a spus ea pentru revista VIVA!

citește și...