Cine este confidentul secret al Andreei Esca. Altul decât soțul!

15.09.2021, 13:56
Cine este confidentul secret al Andreei Esca. Altul decât soțul!
Cine este confidentul secret al Andreei Esca. Altul decât soțul!

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, în vârsrtă de 49 de ani, are un confident secret. Aceasta are foarte mare încredere în acesta. Bărbatul respectiv este alături de ea de mai mulți ani, relația dintre cei doi fiind una extrem de apropiată. CANCAN.RO are imagini de la diverse întâlniri dintre cei doi.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Însă, Andreea Esca are, de ani de zile, un confident, altul decât partenerul său de viață, Alexandre Eram. Cei doi se cunosc de foaerte mulți ani și au o relație exterem de bine sudată.

Cine este confidentul secret al Andreei Esca. Au o relație extrem de apropiată

Potrivit CANCAN.RO, bărbatul respectiv este un colaborator, care, de mai mulți ani, este alături de Andreea Esca . Acesta este un artist atât în meserie, cât și în momentele în care trebuie să îi aducă zâmbetul pe buze știristei ori de câte ori se întâlnesc. Eugen Lumezianu, președintele Asociației pentru Educația prin Artă, este cel care i-a câștigat încrederea vedetei de la Pro TV.

Andreea Esca și Eugen Lumezianu sunt atât de apropiați încât  s-ar putea crede altceva dacă nu ai ști că vedeta de la PRO TV este căsătorită cu Alexandre Eram, alături de care formează un cuplu perfect.

Mai multe imagini cu întâlnirile dintre Andreea Esca și confidentul său, Eugen Lumezianu, puteți vedea pe CANCAN.RO

citește și...