De ce vedetă a fost îndrăgostit în secret Wilmark. ”Chiar recunosc că mi-a plăcut”

06.11.2021, 16:25
De ce vedetă a fost îndrăgostit în secret Wilmark. ”Chiar recunosc că mi-a plăcut”
De ce vedetă a fost îndrăgostit în secret Wilmark. ”Chiar recunosc că mi-a plăcut”

Wilmark Rizzo Hernandez a fost prezent la o emisiune de televiziune, unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Binecunocutul dansator și coregraf a mărturisit că a fost îndrăgostit în secret de o celebră artistă di showbiz-ul românesc. ”Chiar recunosc că mi-a plăcut”, a afirmat Wilmark Rizzo Hernandez.

Wilmark a fost prezent la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Printre altele, Wilmark a mărturisit și de ce vedetă din showbiz-ul autohton a fost amorezat în secret.

De ce vedetă a fost îndrăgostit în secret Wilmark. ”Ne-am cunoscut, dar în momentul de față aș putea spune că mă urăște”

Wilmark a fost îndrăgostit de cântăreața Delia Matache.

„Eu am venit în România în 1994… Am fost într-un club și era un bal de boboci, nu eram persoană publică. Atunci am văzut pe scenă o domnișoară super frumoasă, chiar recunosc că mi-a plăcut, m-am îndrăgostit de ea, avea niște ochi superbi, micuță, tinerică. Ne-am cunoscut, dar în momentul de față aș putea spune că mă urăște”, a spus Wilmark, adăugând că motivul are legătură cu o situație de la Dansez pentru tine, când Delia era concurentă.

Wilmark este căsătorit și are doi copii

Wilmark este cunoscut de telespectatori din postura de coregraf și fost jurat al emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro TV. În plan personal, Wilmark este căsătorit cu Ioana și au împreună doi băieți – Loukas și Joakin.

La o emisiune de televiziune, Wilmark și partenera sa de viață au povestit cum a fost cererea în căsătorie. „A încercat de două ori, dar nu eram pregătiți. Prima oară i-am zis pur și simplu ”Nu!””, a spus Ioana, partenera de viață a lui Wilmark.

„Iar a doua oară m-a făcut de râs. Ioana se gândea că relația noastră nu are rost și că se va întoarce în Franța. Eram într-un restaurant din centrul Bucureștiului, i-am spus că ea trebuie să fie mama copiilor mei. M-am urcat pe masă și am întrebat-o: ”Vrei să fii soția mea?”. Toată lumea se uita la noi, iar ea mi-a spus doar: ”Dă-te jos de pe masă, mă faci de râs!””, a dezvăluit îndrăgitul coregraf.

citește și...