Care este relația dintre Victor Slav și fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Mă uimește de la o zi la alta”

10.12.2021, 16:49
Care este relația dintre Victor Slav și fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Mă uimește de la o zi la alta”
Care este relația dintre Victor Slav și fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Mă uimește de la o zi la alta”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 41 de ani,  estet tatăl unei fetițe din mariajul pe care l-a aviut cu Bianca Drăgușanu. Despre Sofia Natalia a făcut acesta dec larații în cadrul unu interviu. Prezentatorul TV a explicat care este relația pe care o are cu micuța sa. ”Mă uimește de la o zi la alta”, a declarat el.

Victor Slav este în prezent implicat în proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. În ceea ce privește viața personală, prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam.

Victor Slav a dat detalii, pentru revista Viva, despre fiica sa, Sofia Natalia, și despre relația pe care o are cu aceasta.

Care este relația dintre Victor Slav și fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

Sofia Natalia, fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, are cinci ani.

”Eu nu cred că este mare, abia a împlinit, cum am spus, cinci ani, nu pune nici foarte multe întrebări, dar simt că acestea încep să prindă contur. Nu este un secret că suntem despărțiți și Sofia petrece timp când cu unul, când cu celălalt. Fetița mea mă uimește de la o zi la alta, pentru că timpul trece foarte repede. Este un copil foarte prietenos, sociabil; de fiecare dată când ies cu ea, intră imediat în interacțiune cu un copil. Se duce foarte simplu și spune: „Eu sunt Sofia, pe tine cum te cheamă? Vrei să fim prieteni?. Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil. Absoarbe foarte repede orice informație, se transformă de la o zi la alta, întrezăresc deja o domnișoară cu o personalitate bine conturată. Trec foarte repede anii”, a spus prezentatorul TV despre fetița sa.


”La vârsta asta, Sofia are foarte multă energie și preferă compania copiilor, este un copil sociabil, iar timpul liber îl petrecem, pe cât posibil, în aer liber. Mergem în parc, la locurile de joacă, la „Ferma animalelor”. Mergem la film, chiar îmi place că acum are răbdare să stea să privească un film până la sfârșit. Îi place să deseneze, să danseze, încă explorează. Are foarte multă energie și încercăm să îi ocupăm timpul cu diverse activități, inclusiv cu sport, mai ales că eu sunt adeptul mișcării”, a adăugat el.

 

citește și...