Care este relația dintre fiica lui Florin Salam și cea a lui Adi Minune. Betty Salam a spus exact

24.08.2021, 13:34
Care este relația dintre fiica lui Florin Salam și cea a lui Adi Minune. Betty Salam a spus exact
Care este relația dintre fiica lui Florin Salam și cea a lui Adi Minune. Betty Salam a spus exact

Cântăreții de manele Florin Salam și Adi Minune au două fete frumoase doc și foarte talentate. Despre relația dintre Betty Salam și Karmen Minune s-au spus tot felul de lucruri. Acum, Betty, fiica lui Florin Salam, a decis să explicare care este, de fapt, relația dintre ea și Karmen, fata lui Adrian Minune.

Betty, fiica lui Florin Salam, a vorbit despre relația sa cu fiica lui Adi Minune, Karmen.

Despre cele două s-a spus că ar fi certate, însă Betty a infirmat acest lucru.

Betty Salam
Karmen Simionescu

Care este relația dintre fiica lui Florin Salam și cea a lui Adi Minune. ”Suntem prietene, pentru că ne cunoaștem de când suntem mici”

Betty a fost întrebată în mediul online dacă este prietenă cu karmen sau dacă este certată cu aceasta.

„Se spun foarte multe lucruri despre noi, neadevărate bineînțeles. Noi ne înțelegem foarte bine, suntem prietene, pentru că ne cunoaștem de când suntem mici. N-ar trebui să se mai vorbească despre asta de rău, pentru că ne înțelegem super”, a explicat Batty într-un InstaStory, potrivit spynews.ro.

Betty Salam este căsătorită și are un copil

Betty Stoian este căsătorită cu Cătălin Vișănescu, împreună cu care are un băiețel, Matthias. Fiica lui Florin Salam a făcut recent declarații despre partenerul ei de viață.

„Cătălin m-a atras prin comportamentul lui. M-a cucerit cu felul lui de a fi. Chiar dacă el este mult mai mare decât mine, mi se părea aşa… că gândeşte ca un copil. M-a învăţat să văd viaţa diferită, mai frumoasă. Cătălin m-a învăţat să vreau să ies afară din casă, m-a învăţat să zâmbesc, din nou. M-a învăţat să iubesc viaţa. I-am spus tatălui pentru că voiam să mă asigur, să mă sfătuiesc, nu voiam să apară ceva în presă, iar tata să nu ştie. Prima dată, tata m-a întrebat cu cât este el mai mare decât mine. Ca orice tată, a fost puţin rezervat la început. Când a venit să-l cunoască pe tata, Cătălin a venit îmbrăcat cu costum, cravată. Tata nu l-a luat aşa direct din prima, l-a mai lăsat. Acum se înţeleg foarte bine şi mă bucur că a înţeles că este un băiat destul de bun pentru mine”, a spus fiica lui Florin Salam.

Karmen are o fetiță cu Bogdan Căplescu

Carmen Simionescu, cunoscută drept Karmen, este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu. Fiica lui Adi Minune a explicat, într-un interviu pentru revista Unica, cum este viața sa de mămică și cum o ajută partenerul ei de viață.

„Suntem amândoi la fel de implicați în creșterea lui Sofi și consider că atât eu, cât și Bobo (n.r. soțul ei, Bogdan Căplescu) facem ce e mai bine pentru Sofi. Uneori facem cu rândul seara, când trebuie să o adormim, dar de la schimbatul scutecelor, până la joacă, suntem prezenți amândoi. Și da, avem și ajutor în acest sens. Avem mare noroc de părinții noștri – sunt niște bunici minunați pentru Sofi și ne învață și pe noi cum să creștem alături de ea și cum să o educăm cât mai bine“, a mărturisit Karmen.

citește și...