Karmen, fiica lui Adi Minune, declarații emoționante despre postura de mamă

21.01.2020, 14:34
Karmen, fiica lui Adi Minune, declarații emoționante despre postura de mamă
Karmen, fiica lui Adi Minune, declarații emoționante

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a făcut recent declarații emoționante despre postura de mamă. Artista tocmai s-a mutat în casă nouă împreună cu fiica și soțul ei. 

Carmen Simionescu a vorbit deschis despre momentele dificile pe care le-a trăit de când a devenit mamă. Fiica lui Adrian Minune a postat pe o rețea socială un mesaj emoționant. 

Karmen, fiica lui Adi Minune, declarații emoționante

„Am avut câteva săptămâni în care m-am focusat pe mine, pe familia mea şi m-am mutat la casă nouă. În perioada asta am realizat două lucruri. Femeia care reuşeşte să fie mamă, soţie, să facă treburile casei cu brio, să se îngijrească şi le face pe toate atât de bine, merită pusa pe un tron. Suntem nişte eroine, pentru că sunt atâtea lucruri de făcut. Acum pot să zic că vă înţeleg. Şi doi, de-a lungul vieții mele, m-am întrebat ce este fericirea. Constă în ceea ce simţi tu în interiorul tău. În momentul în care ai avut o zi grea şi te aşteaptă copilul şi soţul, toate dispar. Fericirea nu îţi este adusă de faptul că ai o piesă hit, ci ţi-o aduce nimeni altcineva decât familia şi prezentul”, a scris Karmen.

Solista le-a dat și un sfat internauților: „Dacă vrei să fii fericit priveşte unde eşti, uită-te şi de unde ai plecat şi bucură-te de toate etapele vieții tale. Dacă nu îţi place unde eşti, gândeşte-te că şi asta este o etapă care va trece şi lucruri bune vor veni în viaţa ta”. 

 

citește și...